AKTUELNO

Biće mu teško!

Kod voditelja Darka Tanasijevića stigao je i atraktivni Ivan Nešković, koji je zauzet, ali je Darku otkrio koja zadrugarka mu je zapala za oko.

Za sad je odlično, danas manje-više - govorio je Neštković.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li se pokazala sujeta među momcina na izboru za Mistera? - pitao je Darko.
Ne verujem, sve je to igra. Primetio sam da ima ljudi koji ljubomorišu na neke ljude ovako, ne na izboru. Neću da otkrivam, ne radi se o meni, ali jedva čekam četvrtak da vidim šta mene komentarišu - rekao je Ivan.
Kako ti se sviđa Ivan Marinković kao učesnik? - nastavio je Tanasijević.
Ovo što sam sad video, ne sviđa mi se. Tačno zna gde će da isprovocira - istakao je Nešković, koji je analizirao ostale takmičare:

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je bilo smešno šta je Jelena pričala za Maju. Uroš brzo pukne, ali je sa razlogom ono sa Jelenom, danas sam čuo šta mu je rekla za dete - rekao je Ivan.
Mlad si, atraktivan, zgodan. Da si ušao slobodan, koja devojka bi bila za tebe? - pitao je Darko.
Miljana, devojka je po mom ukusu i slična mojoj devojci. Progovorimo par reči u garderoberu... Ima tu neku pozitivnu energiju. I prvo veče kad smo ulazili, svašta bih joj rekao pozitivno, ali posle da se opravdavam... Ne želim baš da ulazim u komunikaciju sa njom, znam da bi tu bilo nešto sigurno, bar sa moje strane... Gledam da se distanciram- priznao je Nešković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Ivan Nešković