AKTUELNO

Evo šta kaže!

Nenad Aleksić Ša je u toku dana imao okršaj sa Ivanom Marinkovićem, a ovaj sukob je bila prva tema na intervjuu kod voditelja Darka Tanasijevića.

Ne volim kad neko ima seljačke manire, postavio sam ga na mesto, objasnio kako stoje stvari... Možemo da budemo dobri ili da se svađamo... On negde oprobava sve, ispituje teren... Ako nagazi još više, neće biti dobro. Imaju dve opcije, svako bira da li će da bude čovek ili "g". Ja sa "g" znam kako. Sve zavisi od njega - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelenu Golubović poznajem godinama, iz istog kraja je kao moj ćale. Čudna je. Gledam je malopre sedi na krevetu, nešto gleda, nešto mi ju je bilo žao. Rekao sam Urošu da ne radi ono više. Izmirili su se, to mi je drago. Ne treba preterivati. I ja sam umeo da preteram, posle mi bude žao. Monika je bila bezobrazna, nakačila se, kako je krenula, tako se ugasila, za nju mi nije krivo, a za ostalo jeste. Trudiću se da prema ženama budem blaži, da ne govorim stvari koje sam govorio kroz prethodne sezone. Malo sam se zbunio što su svi korektni prema meni. Imam veliko poštovanje od strane svih, devojke su prema meni predivne, momci kul, stvarno me poštuju. Ali to je početak - rekao je reper.
Kako komentarišeš priču da ne možete sami na Ivana Marinkovića, nego se grupišete u čopor, ti, Ana Spasojević, još ako Matoru ubacite - dodao je Darko.
Sad ću ti reći ko je to rekao. Sam Ivan Marinković je to rekao, to su njegove reči. Meni ne treba ničija podrška, znate kakav sam, ja sam plovim, mogu da se nosim sa celom kućom. To je više nego smešno, ja mogu sam da se nosim - istakao je Ša.
Hoćemo li da pravimo srpsko-bugarsku svadbu? - upitao je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentarišu svi da ima varnica. Tu je i Urke. Ono što ja mogu da primetim, mislim da će tu doći do nečega, sad ćemo videti. Što se tiče drugih zadrugara, primetio sam Matoru i Sofiju Unu. Devojka je super, ali Matora se prebrzo primi. Eto sad skače, leprša, ali mislim da će opet loše proći. Mislim da to neće proći dobro - rekao je Ša.
Ti imaš devojku, ali da li ti se dopadaju neke nove devojke? - pitao je Darko.
Simpatične su mi kao ortaci, ja volim da sam u ženskom društvu. Ali ja uvek razgraničim. Imam devojku koju poštujem, zaslužuje da ne pravim gluposti - dodao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Nenad Aleksić Ša