AKTUELNO

Otkrila nove detalje!

Aleksandra Nikolić stigla je u šiša bar kod voditelja Darka Tanasijevića, kako bi sa njim razgovarala o sukobu koji je imala sa Miljanom Vračevićem, ali i pohvalama koje je dobila od Jelene Golubović.

Dobro sam, nisam loše, malo me sve podseća na Dejana - krenula je Aleks.
Naljutila si se na Miljana Vračevića - rekao je Darko.
Da. Ima neumesne komentare. Imala sam i svađu sa Ivanom Marinkovićem. Prvo, ja nikog prva ne diram. Ivan je rekao da mene ne bi stavio za vođu, jer se nisam pokazala kao domaćica, ja sam rekla da ne bih njega, jer znam kako se ponaša prema svojoj deci. Onda je Miljan rekao kad je Jelena pokazala grudi: "Pokaži i ti". On je neko ko poznaje Dragojeviće, on je imao neki stav prijatleji prema meni i onda vidiš pta je rekao, pa sam rekla da sa mnom neće tako pričati. Meni ne može te seljačke komentare, jako je ružno. Isto tako se i danas desilo, previše je glasan, kao da je sišao sa nekog brda. Meni je to jako iritantno, previše je nasilno. Ne volim ništa što je nasilno, hoće da dođe do prvog plana. Ne kažeš devojci koju gotiviš, imaš lepo mišljenje o njenom dečku i porodici da pokaže dekolte - pričala je Aleksandra.
Hoćeš da kažeš da je on zbog nečega tebe pikirao? - pitapo je Darko.
Pokačio se sa mnom, ali mislim da njemu to ide u korist. Mislim da će on tako dođi u prvi plan. Jako je ružno danas kad mi je prišao rekao mi je: "Da voliš i poštuješ dečka ne bi ni bila ovde". Ja ne treba da se borim za sebe? - nastavila je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleks je takođe pričala i o svojim promenama u koje mnogi ne veruju.

Svako govori o sebi, ja imam 24 godine, bar sam se promenila. Ne boli me, niti može od takvih ljudi da me zaboli, može smao da me zaboli kad je meni neko drag - govorila je ona.
Sinoć je bilo interesantno, da li si očekivale te nagrade? - pitao je Darko.
Kad malo bolje razmislim jesam, što ne bih? Trudila sam se da lepo izgledam, budem drugačija i da ne budem kao sve devojke. Bilo mi je neprijatno u kupaćem, znala sam da Dejan to sedi kod kuće i gleda. Trudila sam se da budme drugačija i da obučem odelo - pričala je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je pitao Aleks da prokomentariše izjavu Jelene Golubović da je ona bolja od Maje i da može da bude uzor mladima.

Zašto ne bih trebača da budem uzor? Ja sam devojka koja se borila kroz život, kulrurna sam, znam da kažem "hvala" i "izvini". Prija mi kad Jelena nešto kaže i ima simpatije prema meni, nekako smo se našle. Nću da se mešam, ne ide da bijem tuđe bitke. Ona je originalna osoba, školovana i prija mi kad mi kaže tkao nešto. Maja i ja nismo u druženju, niti u svađi. Okej smo. Vidimo sad situaciju sa Bugarinom i malopre sam joj rekla: "Ajde da se klandimo, bićeš sa Bugarinom". Mislim da ona ima fetiš na zauzete. Ne podržavam stvari koje Maja radi. Volela bih da se Maja promeni i da bude drugačija osoba. Mislim da sa Ćertićem neće biti ništa, čula sam da je on rekao da mu se Maja sviđa. Mislim da me Emil asocira naJanjuša, on je bio njena najveća ljubav, nešto nju asocira i on je zauzet, mislim da će se poklopiti. Ne podržavam, lai predviđam - nastavila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.