AKTUELNO

Upoznajte novog zadrugara!

Naredni takmičar sa kojim je voditelj Darko Tanasijević obavio intervju bio je Zvezdan Slavnić. On je na samom početku otkrio kako se snašao u "Zadruzi 6".

Za svada je sve okej, mada, tu smo tek tri dana. Kad počne ovo od sutra, redovne stvari... Ja sam u rehabu sa Mikijem, sa njim pričam, sa Mikicom Bojanićem, tu je i Miljan. Meni treba sna, možđa ga u sobi ne bih imao, pa sam tu došao, možda ću kasnije da promenim - rekao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti je neka devojka privukla pažnju? - pitao je Darko.
Ima mnogo lepih, ali ne gledam nijednu na taj način, znam ko me čeka kod kuće. Pozdravio bih je sad, ljubavi, volim te - poručio je Slavnić.
Da li postoji neki rivalitet između muškaraca, uvek to postojim, ko je dominantan? - pitao je Tanasijević.
Ljudi se verovatno druže sa onima sa kojima im prija, ne znam, možda i iz interesa. Ne znam, ja sam tu novi zadrugar. Mislim da će sve biti interesantnije kad krenu sve aktivnosti, sad se svi ispituju - dodao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć smo imali "Izbor za Miss i Mistera", pun skandala, šta misliš o Jeleni Golubović? - pitao je Darko.
Sa Jelenom nisam ni popričao nešto, nismo dve rečenice razmenili. Ona je stari učesnik. Još uvek mi je rano da procenim. Ne znam da li se stvari rade namerno, nenamerno... - rekao je Zvezdan.
Ozbiljno je isprovocirala Maju sinoć, da li misliš da je vreme i mesto da se potežu teme neke, šta je imala za cilj da uradi Maji? - nastavio je Tanasijević.
Stvarno ne znam, bilo je lepo veče, interesantno, izgleda da mora da bude neki skandalčić da zasoli sve to. Maja mi je okej, nasmejana, vedra - odgovorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Marković je ušao u emotivnu priču neku sa Anitom. Kako ti deluju i sa čije strane ti je to iskreno? - pitao je Darko.
Lepo izgledaju, Mister i Miss, samo se smeškaju... Nisam nešto ulazio dublje u to, ali deluju jako simpatično - odgovorio je Zvezdan.
Veljko i Ivan Marinković su spustili loptu posle izbora, da li si očekivao da će sukob nastati niotkuda - nastavila je Tanasijević.
Mislim da se nisu razumeli samo... Pričao sam sa njim posle, jednostavno, da se spusti lopta. Drugi dan je tek...

Foto: TV Pink Printscreen

Kakvi su ti Neca i Peca? - pitao je Darko.
Simpatični... Okej su za sada... Ja gledam kako se oni ophode prema meni, za sada se ophode lepo - rekao je Zvezdan.
Ko je od muških ili ženskih takmičara sinoć pokazao neku dozu sujete? - nastavio je Tanasijević.
Ne znam, nisam primetio to, meni je sve to neka lepa igra... - govorio je Slavnić.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li zadrugari komentarišu Marka ovog jutra? Sve četiri nagrade je pokupio, ne znam da li se to do sada desilo. Da li si primetio sujetu kod drugih? - pitao je Darko.
Nisam, mislim da je još rano, da se desio izbor za dva, tri meseca, pokazala bi se neke stvari - završio je Zvezdan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zvezdan Slavnić

#zadruga 6