AKTUELNO

Razvezao jezik!

Naredni zadrugar sa kojim je voditelj Darko Tanasijević obavio intervju bio je Marko Marković, a glavna tema bio je njegov odnos sa Anitom Stanojlović.

Kako ti je u Zadruzi? - pitao je Darko.
Fino, baš lepo, imam tu društvo iz "Zadruge 2", Ša, Petrući... Ima novih koje sam upoznao... - ispričao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko ti odgovara Anita? - pitao je Tanasijević.
Prijatna cura, fina, povučena. Na slikama izgleda kao druga osoba, odbojna, a ustvari super cura. Momak i devojka nismo, družimo se, videćemo da li će nešto da se izrodi. Nisam ušao da tražim ljubav, kako se desi i kako bude... Ušao sam zbog sebe i ciljeva, ako se desi ljubav, ne bežim od toga... - govorio je Marko.
Na koga je Anita mislila kad ti je ljubomorisala sinoć? - nastavio je Darko.
To se mi tako šalimo, nismo u vezi da može da ljubomoriše. Ja iskreno pričam, rekao bih ti... Krevet do kreveta smo, uveče spavamo, provodim vreme i sa drugim devojkama... Ima dosta lepih cura, fino izgledaju, komunikativne, pristojne, ne mogu nikoga da izdvojim - dodao je Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misliš kako Stanija reaguje? Ona te je dovezla u Šimanovce - pitao je Darko.
Spletom okolnosti tako je bilo, imala je vremena, dovezla me je tu... Iskreno, ne mogu da pričam, ali opet ću da kažem, Stanija i ja nismo više zajedno, ne razmišljam o tome, ne mogu da pretpostavim kako ona gleda na to... Neću da dozvolim da je iko vređa (Jelena Golubović), tri godine smo proveli zajedno, prelepe tri godine... To je ružno što neko radi, pri tom, to je osoba koja je fakultetski obrazovana, mnogo je prošla, za Jelenu Golubović je izmislila svet - istakao je Marko.
Kakva ti je Jelena Golubović? - nastavio je Tanasijević.
Jako su joj ružni postupci, primitivni, ume da podbode osobu, da uvredi. Nju najviše bolji kad je čovek iskulira... - govorio je Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Pobedio si u 4 kategorije sinoć. Da li će te neki muškarci gledati kao konkurenciju zbog toga? - rekao je Darko.
Nisam očekivao da će sve nagrade da budu moje, želim da se zahvalim svim ljudima koji su glasali, mnogo mi je drago. Verujem da postoji sujeta. Ja nisam osoba koja je sujetna, nemam problem da kažem kad neko dobro izgleda, ne znam da li će neko mene da gleda kao konkurenciju, nema potrebe. Svako je za sebe tu. Nisam primetio da neko ne može da me gleda očima - nastavio je Marko.
Na koji način te gleda Maja Marinković? Pamtimo šta ste radili ispod bunde -- dodao je Tanasijević.
Sedeli smo pored ovako posle jedne žurke, nismo ništa radili... Maja je po mom mišljenju predobar drug, brat, ali samo kad je u pitanju drugarstvo. Videli smo je kakva je u vezama. Nisam razmišljao o tome, kad su svi tako prošli, što ne bih i ja tako, ali ni ne razmišljam o tome - dodao je Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Marko Marković