AKTUELNO

Posle pet spektakularnih sezona i kratke pauze koja je usledila, najgledanije i omiljeno muzičko takmičenje balkanske TV publike, "Pinkove zvezdice", vraća se na male ekrane!

U novom izdanju emisije "Premijera - Vikend Specijal", novinar Nemanja Vujičić razgovarao je sa muzičkom zvezdom Leontinom Vukomanović, koja će se u novoj, šestoj sezoni "Pinkovih zvezdica" ponovo naći u stolici stručnog žirija i iznova osvojiti srca milionskog auditorijuma.

Kako godine prolaze, sve smo iskusnije - smeje se Leontina.

Foto: TV Pink Printscreen

"Pinkove zvezdice su jedan, pre svega, porodičan program, i on je okupljao čitave porodice kraj malih ekrana. Bez obzira što se poslednja sezona završila pre dve godine, deca to i dalje gledaju u repriznim terminama na drugim Pinkovim kanalima i prepoznaju nas i kažu: "Vi ste iz žirija 'Pinkovih zvezdica', iako su to mnogo mala deca i ne bi očekivao da to znaju. Ono što je važno da li ću biti stroga ili ne u tim stolicama, moram da kažem da sam, gledajući emisije, zaključila sam da postoje emisije u kojima sam eskstremno naelektrisana i dajem malo grublje komentare. A ima i emisija u kojima sam divna, slatka i nasmejana - to sve zavisi od toga koliko se umorim u toku dana tokom snimanja, pa se hvataš za najmanje sitnice i praviš od njih malo veću i to je uglavnom bio problem mojih drugarica iz žirija koje nisu umele da kontrolišu taj momenat, ali sam to primetila i u sebi. Dakle, nisam nikad stroga, uvek se trudim da budem pravična, da biram reči jer se prema mladim talentima zaista treba ophoditi sa poštovanjem i ne treba im rušiti snove, već ih podstaći da se razvijaju i sazrevaju ako je pop muzika ono čime žele da se bave - ističe Leontina.

Foto: TV Pink Printscreen

Leontina se takođe osvrnula na navode da će uskoro izbaciti i svoju solo pesmu i vratite se na velika vrata muzičke scene.

(smeh) Ne, ne... Nije istina. Festivali jesu aktivni, imam pozive od svojih kolega i koleginica, ali videćemo šta će se stići kada je to u pitanju. Mnogo putujem zaista, mnogo se radi, imala sam fantastičan koncert u Banjaluci, zahvaljući jednom lepom druženju sa udruženjem koje se bavi decom sa daunovim sindoromom i to je zasita bio nastup za pamćenje. Čitava porodice su bile tu, i pokazali smo da se jednakost danas najviše ceni i poštuje. Treba se pozabaviti mladim generacijama i učiti ih šta znači biti različit i šta znači pomoći, jer pomažući drugima - pomažemo i sebi, jer si tako bolji čovek - kaže pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.