AKTUELNO

Drama ne prestaje!

Borna Kotromanić pokazala je poruke koje joj je slao pokojni Vidoje Ristović, ali čini se da Nikolina ovu situaciju neće komentirati.

Naime, Borna je pokazala skrinšotove poruka koje joj je pokojni Vidoje često slao na Instagramu, među njima i poruku u kojoj joj obećava da će joj dati apartman koji opisuje kao jedan od najlepših u Evropi.

Foto: E-Stock, Instagram.com/bornakotromanic

Nekada bi joj samo reagovao na fotografiju, a nekad bi i poslao poruku kao kad joj je napisao: "Od ove slike nema dalje, bravo". Međutim, korak dalje Vidoje je otišao kada joj je obećavao da će joj zakupiti jedan od najlepših apartmana u Evropi, te je pozvao da bude njegova gošća.

Nikolina još na ovo nije reagirala, ali se oglasila na Instagramu. Objavila je samo fotografiju na kojoj je pozirala ispred kamiona s njenim prezimenom. 'Ja kada me pitaju čime se sada bavim', našalila se u opisu.

Istu je fotografiju objavila i na storiju gde je napisala: "Dobro sam, hvala na pitanju".

Podsetimo, Borna je na društvenim mrežama zaratila s Vlatkom Pokos, a sve to zbog Nikoline Ristović. Nakon jedne Bornine objave, Vlatka ju je prozvala da ne daje podršku Nikolini koja je tada sa ocem pokojnog supruga Vidoja, vodila medijski rat oko nasledstva.

Borna je imala sreće što je bila u braku sa civilizovanim tipom, to je ne čini ni pametnom ni uspešnom. Uostalom, Nikolina je bila voljena, blate je dušebrižnici i bivši, poremećeni, svekar. I 'uspešne' žene koje su se samo dobro udale, inače bi radile za prosečnu hrvatsku platu - napisala je Vlatka.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: P.R.