AKTUELNO

Surovo realna!

Stanija Dobrojević jedna od najpoznatijih starleta, privlači veliku pažnju medija, kako učešćima u rijalitijima, tako i svojim privatnim životom.

Stanija, kako se osećaš, šta radiš poslednjih dana?

Super sam! Malo sam u haosu, ali ko i uvek po mom starom običaju vredno i radno.

Foto: Instagram.com/stanijadobrojevic

Da li smatraš da svojom pojavom, stilom i imidžom, po kome si prepoznatljiva imaš veliki uticaj na omladinu, mislimo pritom na mlađe devojke, kao i na zadrugarke, koje nisu mnogo poznate, a volele bi da imaju bar delić slave koji ti imaš?

Hteli se složiti sa tim ili ne, to jeste tako! Uzor sam mnogim devojkama i ženama! Vole me, prate me, žele da budu i izgledaju kao ja, iako me često osporavaju i često sam na meti kritika zbog toga.

Ko te je u prethodnoj "Zadruzi" prijatno iznenadio, a ko razočarao?

Što se tiče prethodne sezone "Zadruge", ja sam kad je rijaliti u pitanju prošla sito i rešeto, tako da mene više ništa ne može da iznenadi ili razočara!

Kako komentarišeš nedavni skandal koje se dogodio tvojoj nekada dobroj drugarici Marijani Zonjić, povodom eksplicitnog snimka, koji je procurio u javnost?

Nemam komentar.

Foto: Pink.rs/ A.Nikolić, N.Žugić

Kako komentarišeš muškarce koji ucenjuju svoje bivše ili sadašnje devojke eksplicitnim slikama i snimcima?

Smatram da je to gnusno i jako ružno da se bilo ko ucenjuje eksplicitnim slikama od strane nekog sa kim ste bili jako bliski.

Da li se tvoje mišljenje o Kristijanu Goluboviću promenilo i da li ga se i dalje plašiš?

Moje mišljenje o Kristijanu Goluboviću se nije promenilo. I dalje je negativno. Meni lično je on nebitan lik. Nemam razloga nikog da se bojim u životu, a pogotovo ne njega.

Može li doći do pomirenja između vas?

Ni govora, ni reči o bilo kakvom pomirenju! Ne želim da čujem za to! Ne, nema šanse! Može da bude mir, ali nikakva pomirenja ne dolaze u obzir!

Foto: Pink.rs

Da li si i dalje u kontaktu sa svojim bivšim dečkom Markom Markovićem?

Ostali smo u korektnim odnosima. Ne čujemo se često, ali za bitne stvari uvek sam tu za njega.

Da li ti je žao što svojoj ljubavi niste pružili novu šansu?

Smatram da sam donela pravu odluku i povukla prave poteze i za mene i za njega. Imali smo zaista lepu ljubav i vezu, ali za dalji napredak ne, ovako je najbolje za oboje.

Foto: Pink.rs, Instagram Printscreen

Da li Marko nije mogao da se nosi sa pritiskom, s obzirom da si ti ipak dosta poznata, da gradiš karijeru u Americi i da si tražena sa svih strana?

Marko se super sa tim nosio, stabilno i samouvereno. Dok neki mnogo uspešniji i ostvareniji muškarci nisu mogli da me isprate i totalno se iskompleksiraju od moje popularnosti, imidža i to što me mnogi muškarci žele.

Kako ide biznis u Majamiju?

Nikada nisam bila više angažovanija nego sada. Trenutno radim na dva, tri projekta u Srbiji i za par nedelja idem u Ameriku, firma je u Majamiju! Sve je vezano za lepotu i fitnes priču. Predstoji mi vredan i radan period!

Autor: M.M.