AKTUELNO

Nova drama!

Branko Babić je nadrljao zbog verenice Cece Dimitrić jer je bila u braku sa Duškom Šarićem.Kako mediji saznaju, samozvani kralj obrva nedavno je bio u policiji, gde je dao izjavu povodom imovine koja njoj pripada.

Branko se još uvek zvanično nije oženio Cecom, iako je pre dve godine to pompezno najavljivao na društvenim mrežama i hvalio se kako se ženi najlepšom ženom iz svetskog miljea, a naročito mu je imponovalo što je ona bila supruga brata narko-bosa Darka Šarića. Ali to mu je sad došlo glave. Nedavno su iz policije kontaktirali sa njim kako bi opravdao svoju partnerku i imovinu kojom se hvale po društvenim mrežama - priča Brankov prijatelj dobro upućen u ovaj slučaj.

Foto: Instagram.com/branko_babic_phiacademy

Prema njegovim rečima, Šarićevoj snajki su oduzeti automobil, umetnine i još neke vrednosti.

Utvrđuje se poreklo tog automobila, da li ima veze sa Šarićima i da li je iz njihovog budžeta. Vrednost tog vozila je oko 200.000 evra. To je limitirana serija i specijalno je rađena za nju. S obzirom na to da se od obrva ne zarađuje toliko, policija utvrđuje odakle novac za tako skupo vozilo. Branko se pred inspektorima preznojio u šesnaest voda i nije mu nimalo bilo svejedno kada su ga rešetali. U poslednjem hapšenju je sve sumnjivo oduzeto Šarićima, a kako je i Ceca bila deo te porodice, i ona je na skeniranju - tvrdi Brankov drug. Ali to nije sve. Babić jeste svojoj dragoj poklanjao vrednosti, ali je sada u panici da mu se to sve ne oduzme. Angažovao je advokata i trudi se da dokaže da je čist.

Foto: Instagram.com/branko_babic_phiacademy

Znate kako, on voli da se hvali na mrežama i da pokazuje sav taj luksuz, od egzotičnih putovanja do zlatne kašike kojom jede. E, sada mu se to obilo o glavu. Danima mu nije dobro, naročito jer ga vezuju sa Šarićima. On jeste Ceci kupovao i ne želi da se po gradu priča kako joj je to od bivšeg muža.

Foto: Instagram.com/branko_babic_phiacademy

Duško Šarić, bivši muž Svetlane Cece Dimitrić, od 2014. godine je u drugom braku!

On se venčao s beogradskom manekenkom Ninom Paskaš na ostrvu Sveti Nikola u Budvi, koje popularno zovu i Havaji. Brat pljevaljskog trgovca drogom stupio je u brak sa svojom izabranicom dok je ona bila u blagoslovenom stanju. Nina je sve vreme bila uz Šarića dok je on bio u zatvoru, iz kojeg je izašao ubrzo nakon predaje svog starijeg brata Darka, koji je i dalje iza rešetaka.

Foto: E-Stock/Aleksandar Bačlija

Autor: Pink.rs