AKTUELNO

Kratka i jasna!

Marko Marković, jedan od najvećih zavodnika iz "Zadruge 2", sinoć se ponovo uselio na velelepno imanje u Šimanovcima i odmah pomutio um mnogim zadrugarkama. Oko njega se motala Maja Marinković, sa kojom je već bio prisan u drugoj sezoni najgledanijeg rijalitija u regionu, a trenutno se od njega ne odvaja Anita Stanojlović, atraktivna brineta.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Anita i Marko su priznali da su se dopisivali i muvali pred početak "Zadruge 6", a svi čekaju da vide hoće li se smuvati. Ali, Marko nije privukao pažnju samo ovim.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi su čekali da vide kako će izgledati njegov susret sa Kristijanom Golubovićem, zbog svega što se izdešavalo sa Stanijom Dobrojević. Golubović je prišao Marku nakon ulaska u Belu kuću, zagrlio ga, a zatim su razmenili i par reči.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog svega ovoga, stupili smo u kontakt sa Stanijom, koja je raskinula vezu sa Markovićem pre par meseci. Postavili smo joj pitanja i o susretu sa Kristijanom, i o Markovom muvanju sa devojkama, kao i generalno o njegovom ulasku, a ona je izjavila sledeće:

Znala sam za Markov ulazak, ali nije na meni da otkrivam bilo šta. On je slobodan dečko i može da bude sa kim poželi. Cilj mu je zarada i novac i nadam se da će uspeti u tome. To je sve što imam da kažem na tu temu - poručila je kratko i jasno Stanija.

Foto: Privatna arhiva

Autor: M. P.

#Anita Stanojlović

#Kristijan Golubović

#Maja Marinković

#Marko Marković

#Stanija Dobrojević