AKTUELNO

Pink dobio pojačanje!

U novom izdanju emisije "Novog Vikend Jutra", harizmatična voditeljka Jovana Jeremić ugostila je u studiju televizije Pink novinara Marka Đedovića, inače magistra socijalnog rada i socijalne politike, koji je ovu priliku iskoristio kako bi sa milionskim auditorijumom podelio važne novosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, kako Đedović otkriva u jutarnjem programu Jovane Jeremić, novinar je odnedavno postao član kabineta Željka Mitrovića, vlasnika i direktora televizije Pink.

Marko, hoćemo da otkrijemo gledaocima i čitaocima jednu veliku i lepu novost vezanu za tebe - upitala je Jeremićeva svog gosta.
Može, može... Zvanično sam član kabineta Željka Mitrovića, član menadžmenta televizije Pink i Pink Media grupe. Tome već ima neko vreme, nekih dvadesetak dana, ali sam hteo da kod tebe u jutarnjem programu otkrijem ovu ekskluzivnu informaciju, jer si ti, pored toga što si mi koleginica, neko koga ja jako volim i poštujem i neko ko je kroz sve ovo postao moj prijatelj, tako da sam ovu ekskluzivu čuvao za tebe - kaže Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala ti puno! Meni je drago što si ispunio svoj san. Kada su u pitanju te pomoći i desne ruke, to moraju da budu ljudi koji se energetski poklope. Ako ti nekome moraš da objašnjavaš pola sata šta hoćeš, ja izgubim sve živce - ističe Jovana.
Što se radnog mesta tiče, po mom mišljenju, ne pričam generalno, već se vodim sopstevnim mišljenjem - mislim da sam dobio najbolje radno mesto u državi, tako da ću zasigurno opravdati poverenje koje mi je ukazano - zaključuje Marko Đedović u emisiji "Novo Vikend Jutro".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs