AKTUELNO

Zauzet, ali mu neće smetati da mu se zadrugarke nabacuju!

Sinoć se kapija velelepnog imanja u Šimanovicma ponovo otvorila, a milionski auditorijum imao je priliku da isprati ulazak 58 novih učesnika "Zadruge 6", među kojima se našao, na veliko iznenađenje mnogih, i Nenad Aleksić Ša. Reper je uoči samog predstavljanja u studiju televizije Pink, stao ispred objektiva našeg portala i progovorio o svom emotivnom statusu, priznao da li će ostati veran do kraja, kao i šta možemo očekivati od njega u ovoj sezoni.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Počela je nova sezona "Zadruge", eto tebe ponovo kod nas. Rekao si da si našao devojku, da se tvoj emotivni status promenio u međuvremenu?

(smeh) Nije se promenio, i dalje sam zauzet, to je to. Već sam se zaljubio, neće moći da mi se desi ponovo ista stvar u "Zadruzi". Znam da se dešavalo svašta u prošlim sezonama, ali eto, ne bih da bude rek'o, pa porek'o, ali čuvaću to što imam napolju.

Šta ćeš uraditi ako uđe neka tvoja bivša devojka?

Znaš kako, bivše su bivše, i to je jedino sigurno - ne mirim se sa bivšima. E sad, videćemo... Sad sam baš lagan! (smeh) Uvek kad sam rekao da sam lagan, desila se neka glupost, ali se nadam da neće tako biti i ovog puta.

Važiš za osobu koja uvek bez zadrške iskažeš svoje mišljenje. Da li ćeš ovog puta pokušati da smiriš tenziju ili ćeš biti još jači i gori, kada su svađe u pitanju?

Gledaću da što manje psujem, koliko god je to moguće, ali da ću štedeti učesnike - neću! Neću nikoga štedeti, kroz sezone sam mnoge štedeo i vežem za ljude, ali to se uvek ispostavi kao jako pogrešno, tako da toga neće biti ovog puta.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Možemo li u nekom momentu očekivati i ulazak tvoje devojke u "Zadrugu"?

Pa pričali smo na tu temu, ali ona nije u tom fazonu. Ako joj budem nedostajao, što da ne uđe... To bi mi bilo super, iskreno, prijalo bi mi, bilo bi mi lakše.

Koji zadrugar ti se ne dopada?

Nemam koga da navedem. Niko me ne nervira, umem da se nosim sa svima. Ko god dođe, dobrodošao je, tako da lagano (smeh).

Kako ćeš reagovati ukoliko te devojke bude merkale i želele da ti se približe?

Slobodno! Ja im neću zameriti, e sad, da li će uspeti u svojoj nameri, videćemo.

Znači ipak si otvoren za opciju da se nešto desi?

Ne, nisam otvoren da se nešto desi, ali svako može da pokuša, da li će uspeti, ne znam. Ja ću pokušati da sačuvam ovo moje.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Da li ove godine ciljaš na pobedu?

Ne, ne... Nije meni pobeda nikada bila primamljiva, nisam u rijalitiju neko ko cilja na neko mesto, to ostavljam novim takmičarima, njima bi to značilo. Meni je bitno da učestvujem, meni je kul da sam tu. Ovo je moja druga kuća, kao što sam već rekao - zaključuje Nenad Aleksić Ša za Pink.rs.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R. / S.Z.