AKTUELNO

Ne želi da prevari Kristinu!

Voditeljka Dušica Jakovljević obavila je intervju sa Jelenom Golubović, a zatim najavila narednog takmičara "Zadruge 6".

Ovaj kandidat je napravio haos svojim učešćem u „Zadruzi 4“. Prevario je svoju suprugu, ali je za razliku od drugih muškaraca koji su to uradili, on ostao sa svojom novom izabranicom, sa kojom čeka dete. Planira da ponovo bude vladar paba „Prijatelji“, ali će za razliku od prošlog puta, kako ističe, biti mirniji. Ne planira da prevari svoju novu verenicu, a sa starim neprijateljima će zakopati ratne sekire. Svi čekaju da vide njegov susret sa bivšim dečkom Stanije Dobrojević, koga je često pominjao. Žestoki momak devedesetih, umetnik, vajar, majstor, domaćin, pisac, motivacioni govornik, atleta... NEPOBEDIVI KRISTIJAN GOLUBOVIĆ! - najavila je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Jako sam poznat svima vama, nemam šta da dodam, sem da pokažem dobra dela, koja ćete kritikovati na vaš poznati način - kretenski. Možda bih mogao da repriziram ulazak u pab i da prihvatim ljude koji su slični meni. Promenio mi se život mnogo, napravili smo Kristina i ja jedno dete, izgubili, napravili drugo. Nadam se da nikad više neću da se obrukam kao što sam u prošlom rijalitiju, kad sam suprugu ostavio i prevario... Planiram dve ćerke i dva dečka. Zadrugari koji ulaze ne bi trebalo da ulaze sa mnom u lični konflikt. Ne bih voleo da mi neko psuje dete, trudnu ženu... Meni mogu bili šta da kažu, ja sam fleksibilan do određene granice. Gledaoci, ne gasite televizore, biće smešno, zabavno, biće tragikomedije - ispričao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Kristijan Golubović

#zadruga 6