AKTUELNO

Biće haosa!

Naredni takmičar već je napravio haos pre ulaska u studio. Bivši zadrugar Miljan Vračević imao je sukob sa Jovanom Tomić Matorom, koja se već nalazi u Beloj kući. Voditeljka Dušica Jakovljević najavila je njegov profil.

On je jedan od najpoznatijih telohranitelja u Srbiji, a i šire. Bio je vozač i menadžer popularnog folkera Darka Lazića, a već se oprobao u „Zadruzi“. Stekao je mnogo prijateljstva, a jedno od glavnih je ono sa Anom Korać. Svih ovih godina je pratio rijaliti i često komentarisao aktulne teme, zbog čega je ulazio u konflikte sa takmičarima, a sada je rešio da ponovo okuša sreću. Otac je četvoro dece i posvećen suprug. Svi ga znate, on je MILJAN VRAČEVIĆ! - najavila je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Pobegao sam iz "Zadruge 1" zbog porodice. Zaljubljive sam prirode, zaljubio sam se u suprugu i umreću zaljubljen. Samo jaši, svi smo naši. Emotivniji sam više nego iko. Volim da se isplačem. Ne pijem, stari mi to zamera. Ne pijem, ne pušim, nisam se nikad drogirao. Ja bih da se više šalimo. Zadruga nije MMA kamp - rekao je on u svom profilu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Miljan Vračević