AKTUELNO

Evo šta je još ispričao!

Naredni takmičar koji dolazi iz Crne Gore ima možda jednu od najzanimljivijih najava. Atraktivni Ivan Dragić planira da se oženi u Zadruzi!

Ovaj atraktivni Crnogorac jedan je od najpoznatijih fitnes instruktora u svojoj zemlji. Voli da je u ženskom društvu, a najatraktivnije bivše zadrugarke su mu Stanija Dobrojević i Mina Vrbaški. U „Zadrugu“ ulazi da bi se OŽENIO, jer do sada nije imao sreće sa devojkama. Završio je medicinsku školu i, kako kaže, spreman je da devojkama pruži PRVU POMOĆ! Važi i za jednog od najpoznatijih TikTokera, a malo koja devojka će moći da ostane imuna na njegove mišiće – on je IVAN DRAGIĆ! - najavila je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Dragić Ivan, dolazim iz Podgorice. Celog života se bavim sportom. Želim da promovišem sebe, tu sam da pobedim i uzmem nagradu, a možda i da se oženim. Imao sam profile svih devojaka, od pevaljke, do časne sestre. Bila je i poznata starleta iz Zadruge. Kod nas ništa ne ide pre braka, prvo prsten, pa sve ostalo. Voleo bih da vidim Staniju, Minu, Teu Tairović i Sandru Afriku. Miljana je mala maca za mene kad krenem - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Ivan Dragić