AKTUELNO

Biće haosa!

Nakon Nenada Aleksića Ša, voditeljka Dušica Jakovljević je otkrila ko je drugi takmičar šeste grupe, koja će se večeras useliti u Belu kuću. Ova zadrugarka je prozvala Ša, a zove se Tamara Ćosić.

Ova atraktivna zadrugarka bavi se modernim baletom i plesom, a jedino što ne zna da otpleše je kolo. U „Zadrugu“ ulazi da se pre svega dobro zabavi, a kaže da nikada ne bi mogla da završi sa muškarcem kao što je Nenad Aleksić Ša, jer je za nju on oličenje svega kako muškarac ne treba da se ponaša. Za sebe kaže da je druga Maja Marinković, a u „Zadrugu“ ulazi kako bi otvorila svoju plesnu školu i svoje znanje prenela na mlađe generacije - najavila je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam 20 godina, studiram marketing i biznis. Zadruga mi deluje zanimljivo, volim izazove, da se svađam. Moja najveća mana je što brzo planem. Mnogo sam čista, volim da je sve čisto. Bivši dečko me je pretukao kad sam ga uhvatila da me je prevario. Nikad nisam imala aferu sa oženjenim i ne volim starije. Ne mogu da kažem da se neću zaljubiti. S*ks pred kamerama ne. Mama je prvo bila protivnik, a tata me je podržavao, na kraju je ubedio majku. Može sve, samo da mi ne diraju stvari - rekla je Tamara u profilu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Tamara Ćosić