AKTUELNO

Šok!

Nakon haosa u studiju, koji je nastao zbog rata Nenada Lazića Nece i Predraga Lazića Pece sa Ivanom Marinkovićem, voditeljka Dušica Jakovljević najavila je narednog takmičara.

Njena velika ljubav je digitalni marketing. Radi od svoje 19. godine, a osim u Srbiji, radila je i u Nemačkoj. Od bivših zadrugara najsimpatičniji joj je Mateja Matijević, ali joj se najviše dopadaju tetovaže Filipa Cara. Kaže da je svi upoređuju sa Anom Nikolić. Za sebe kaže da je u ljubavnim odnosima posesivna i da se uvek bori za svoju vezu i ljubav. Već je bacila oko na jednog budućeg zadrugara – ona je ANĐELA ILIĆ! - najavila je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne volim lažove i manipulatore. Uvek sam emocije pokazivala otvoreno. O starletama i prostitutkama nemam šta da kažem, njihov život, njihova stvar. Ne prezam ni od čega. Smatram da ne može da mi se desi afera sa oženjenim, ali nikad ne reci nikad. Ako se desi ljubav, desila se. Sigurna sam u sebe i volim sebe, sebi sam na prvom mestu. Vodka i džin, to je sada in, očekujte da pijem. Sigurno ne ostajem dužna. Maja i ja imamo sličnosti, ali ja sam ja - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Anđela Ilić