AKTUELNO

Spremna za promene!

Nakon Uroša Ćertića, voditeljka Dušica Jakovljević najavila je drugog takmičara treće grupe, koja se večeras useljava u Belu kuću. Milica Veselinović se vraća na velelepno imanje u Šimanovcima.

U „Zadrugu 5“ je ušla kao maloletna, ali su je mnogi proglasili zrelijom od 90% njenih cimera. Retko ko je mogao da joj stane na put, a najmanje njen bivši dečko, sa kojim je imala neke od najžešćih svađa u svim „Zadrugama“. Još u petoj sezoni najgledanijeg rijalitija poželela je da uđe „Zadrugu 6“, gde planira da bude jedan od glavnih komentatora, po uzoru na Sandru Rešić i Marka Đedovića. Niko nije spreman za nju – u „Zadrugu 6“ stiže MILICA VESELINOVIĆ!

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče mojih postupaka, kajem se zbog bespotrebnih histerija. Što se tiče rijaliti veza, nisu mi zanimljive veze koje će krenuti prvog, a završiti se poslednjeg. Biću ja ja. Cilj mi je da izađem sa određenom sumom i da budem srećna, a ne polupana. Promenila sam uši i to je to. Ne postoji šansa da se pomirim sa Mensurom ako uđe. Neka dobro razmisle šta rade zadrugari, da ih ne bi bolela glava posle rijalitija - istakla je Milica u profilu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Milica Veselinović