AKTUELNO

Otvoriće dušu!

Poslednji takmičar prve grupe koja se večeras useljava u Belu kuću je možda najveće iznenađenje "Zadruge 6", a on je sin legendarnog Moke Slavnića, Zvezdan Slavnić. Voditeljka Dušica Jakovljević pročitala je njegovu najavu.

Ovaj žestoki momak devedesetih sin je jednog od najpoznatijih živih košarkaških legendi. Javnosti je postao poznat zbog svoje velike i fatalne ljubavi prema pokojnoj pevačici Kseniji Pajčin. Žene su padale na kolena pred njim i uvek je bio jedan od najvećih zavodnika na ovim prostorima. U „Zadrugu“ ulazi kako bi razbio sve predrasude koje vladaju o njemu. Nije oženjen, ima devojku i kako ističe, ne postoji šansa da je prevari. Jedno je sigurno, najzanimljivije razgovore vodiće sa Kristijanom Golubovićem. Ovaj kandidat je možda jedno od najvećih iznenađenja „Zadruge 6“ – ON JE ZVEZDAN SLAVNIĆ! - ispričala je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Zvezdan Slavić, neki me znaju kao Mokinog sina. Pokušaću malo da pojasnim svoju priču, koja se 20 godina vrti, što se tiče mog oca, pokojne Ksenije. Naivan sam i mnogo verujem. Podržavaju me otac i majka, ali dete ne, mlađi ne. Slobodan nisam. Nisam oženjen, ali nisam slobodan. Tata se iznenadio. Okej mi je da se družim sa ženama, ali do nekih granica - rekao je Zvezdan u svom profilu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zvezdan Slavnić