AKTUELNO

Još malo je ostalo do početka nove sezone najgledanijeg rijalitija!

Pred sam početak Zadruge 6, voditelj najgledanije rijalitija je Milan Milošević je otrkio planove za ovu sezonu, progovorio o pobednicima i naravno dao savet budućim zadrugarima.

Foto: Pink.rs/S. Zindović

Koja su vaša očekivanja po pitanju ove nove sezone? Vi ste bili učesnik prve sezone?

Svaki put kada sam imao očekivanja ona su bila veoma skromna, naspram onoga šta se dešavalo. Ludilo mozga će biti siguno, jer ono što nikada ne očekujemo se desi u Zadruzi.

Poznati su neki učesnici, šta vi očekujete od njih?

Iskreno ja mnogo očekujem od onih tajnih imena koje sam saznao večeras. Večeras će goreti Balkan, ceo region, a ove godine će Pink.rs imati pune ruke posla, a i ja sa vama i našim najavama.

Ono što je obeležilo svaku Vašu sezonu jeste način na koji vi vodite emisije. Zanima nasa da li ćete ove godine imati neke novitete?

S obzirom da se dokazalo da je ono što ja radim, da narod voli. Ja ću nastaviti da radim sve što sam ja i što ja volim.

Foto: Pink.rs/S. Zindović

Šta je to što svaki pobednik Zaduge mora da ima?

Sudeći po svemu što se dešavalo, žrtve su pobeđivale, sem Nadice. Dejan je najubedljiviji pobednik svih Zadruga, on je bio povređen emotivno, ostavila ga je žena, a on se borio na svoj način iako i dalje pati.

Kakav biste Vi savet dali budućim zadrugarima?

Nema nigde recepta, budite ono što jeste i regujte kad god treba. Budite iskreni u svojim emocijama, jer narod to voli -rekao je Milan i poručio sledeće:
Čitajte svi portal Pink.rs, ove godine će goreti Balkan!

Foto: Jelena Simonović

Detaljnije u nastavku

Autor: N.B./S.Z.