AKTUELNO

Ovu dramu nikada neće zaboraviti!

Modna kreatorka Verica Rakočević tokom gostovanja u jednoj TV emisiji prisetila se nemilog događaja tokom kampovanja u Severnoj Makedoniji, kada su se ona i njen 35 godina mlađi suprug Veljko Kuzmančević našli okruženi Albancima, koji su im upućivali preteće reči.

Foto: TV Pink Printscreen

- Bili smo na Ohridskom jezeru. Veljko se poneo tako da ne verujem da bi se bilo koji stariji muškarac uradio. Zaista sam kada je vožnja i sigurnost u pitanju nemam nikakav problem i u kamion bih sela sa njim - ispričala je Verica Rakočević za svog 35 godina mlađeg muža.

Veljko se poneo kao pravi junak, ispričala je Verica.

Kada čujete oko vas da petoro ljudi govori kako će da vas zapali i da vas gurne u more, ja sam spavala i on je samo meni stavio ruku na usta i rekao ćuti. Bio je ogroman kamper koji je imao zaštitu od svetlosti i Veljko je samo dopuzao do vozačevog mesti, razgrnuo onaj zaštitnik, upalio kola i svi okolo su se uplašili, nisu očekivali i mi smo za dva minuta izašli usput. To je hrabrost, sposobnost i koncentracija da se nešto preduzme, na kraju mlad je, to su i refleski - rekla je Verica Rakočević.

Foto: NKostić

Autor: pink.rs

#Veljko Kuzmančević

#Verica Rakočević