AKTUELNO

Domaća javnost ne prestaje da bruji o svim zlodelima jutjubera Bogdana Ilića, nakon prvog dela dokumentarnog filma "Internet nasilje", pod nazivom "Baka Prase", a tim povodom se sada oglasio Marko Đedović.

Đedović je reagovao na pojedine komentare na društvenim mrežama, te iskazao žaljenje zbog toga što je, srećom, malom delu publike potpuno pogrešan fokus, te se bave trivijalnim stvarima u odnosu na ključne - sajber nasilje koje Baka Prase godinama unazad vrši, povezanost sa kriminalnim miljeom i klanom Veljka Belivuka, utaja poreza, propagiranje narkomanje i ostalo.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom da se za razliku od tužilaštva bavite ponovo mržnjama po mrežama i traženjem ko je šta rekao za mangulicu, evo kažem da sam ja u filmu! Ja sam poslao mangulicu preko zajedničke drugarice na rođendan. A sve dalje imate u filmu i istina je - počinje priču Đedović i nastavlja:
Vaša propast se ogleda u tome što je vama u filmu zanimljivije da li je pričao Đedović od izjava Nataše, Kikine majke, i nazivanje Kikine smrti sr*anjem na kojem je dobio preglede. Ovo je tema o kojoj će se pričati i dalje jer je jako bitno.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Na kraju, Đedović je poručio:

Ako se spustim na vaš nivo komentarisanja, mogu i mangulicu da pitam da li će u sledećem videu komentarisati sa mamom Milošev k*rac kao sa tatom sveštenikom Anjino dupe. Ali ja to neću pitati, jer nisam vi.

Ukoliko niste, film dokumentarne redakcije TV Pink pogledajte u nastavku:

Autor: Pink.rs

#Baka Prase

#Marko Đedović