AKTUELNO

Vreme za remont!

Bivša zadrugarka i pevačica Luna Đogani, kako smo prvi saznali, operisana je 31. avgusta, tada su joj na redovnoj kontroli, uočili promenu na levoj dojci, a sada je ponovo posetila doktora, ali iz estetskih razloga.

Doktorka mi je našla promenu. Rekla je da to ne mora da bude loše, ali da može da bude nešto što mora da se prati. Išla sam na biopsiju i tu se pokazalo da mi je promena benigna. To je tumor, ali benigni, pronađen je na levoj dojci. To kroz godine može da se promeni i ode na drugu stranu, neću da izgovorim. Htela sam odmah to da odstranim i ne razmišljam, nema potrebe da se čeka. Odmah sam se čula sa hirurgom, on je rekao da to treba da se odstrani, odradila sam sve analize, otišla i trajalo je sat i po. Probudila sam se i bila sam okej - ispričala je Luna, nakon operacije.

Foto: Instagram.com/luna_djogani

Od tada je prošlo deset dana, Luna se gotovo skroz oporavila, te je rešila da nastavi da radi na svom fizičkom izgledu. Otišla je u jednu poznatu kliniku na zatezanje lica, gde su joj injekciono ubrizgali botoks u kožu.

Luna je to snimila za svoj Instagram profil i svima pokazala da se ne stidi što radi na svom licu i uklanjanju bora, već da je za nju to normalno i da nema šta da krije.

Foto: Instagram.com/luna_djogani

Autor: P.R.