AKTUELNO

Sevaju varnice!

Sinoć su se u poslednjem izdanju emisije "Narod pita" za petu sezonu "Zadruge" našli superfinalisti, među kojima je bio i famozni ljubavni trougao - Dalila Dragojević, Dejan Dragojević i Filip Car. Njih troje su sve vreme držali gard, te je očigledno da su njihovi odnosi i više nego zategnuti, a budno oko portala Pink.rs uhvatio ih je za vreme reklama, dok su mislili da ih kamera ne snima.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Naime, popularan trojac je i tokom reklama držao odstojanje, te su jedno drugo samo merkali hladnim pogledima, a o bilo kakvoj konverzaciji između njih nije bilo ni govora.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Dejan je sedeo u svom ćošku, sve vreme koristeći mobilni telefon i gledao smešne klipove i, kako pretpostavljamo, dopisivao se sa Aleks Nikolić, svojom izabrabnicom s kojom je ostao u ljubavnom odnosu i nakon napuštanja Bele kuće.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Dalila je taakođe sve vreme korstila svoj telefon, a zanimljivo je da se i ovog puta našla "između dve vatre" - sa jedne strane sedeo je Dejan, a sa druge Filip Car, te je ljubavni trougao, reklo bi se, simbolično zatvorio petu sezonu "Zadruge".

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.