AKTUELNO

Zato se tako dobro slažu!

Mlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe Đoković, već neko vreme uživa u ljubavi sa influenserkom Saškom Veselinov, a 12. septembra venčaće se u crkvi u Beogradu.

Foto: Instagram.com/saskaveselinov

Njih dvoje već žive zajedno i gotovo da se ne razdvajaju, a Saška neretko na svom Instagramu deli fotografije i video snimke iz njihove svakodnevnice.

Ona je sada uslikala Đoleta dok su se vraćali iz kupovine. Najmlađi brat Đokovića nosi prostirku na ramenu, dok u rukama nosi kese.

- Zato se mi tako dobro slažemo... Isti smo! - napisala je influenserka.

Foto: Instagram.com/saskaveselinov

Inače, posle gorepomenutog crkvenog venčanja u Beogradu, slavlje će se sa zvanicama nastaviti u Crnoj Gori, u jednom poznatom rizortu u Herceg Novom.

Svadbenom veselju u Crnoj Gori prisustvovaće samo članovi njihovih porodica i najuži krug prijatelja.

- Iako su i Đorđe i Saška pokušali da sve detalje venčanja drže u strogoj tajnosti, ipak ovde u Crnoj Gori se brzo sve sazna. Nakon venčanja u Beogradu, koje će se najverovatnije održati u Sabornoj crkvi, a za koju je porodica Đoković izuzetno vezana i gde su svojevremeno bili i kumovi hramovne slave, odmah će se uputiti u Crnu Goru. Ovo "najverovatnije" kažem jer su neki sa mladine strane za to da se venčanje obavi u Hramu Svetog Save, pa ćemo videti čija će biti poslednja (smeh). U Crnu Goru, kako se ovde priča, mladenci stižu sa 80 zvanica. Koliko su brinuli o svojim gostima, vidi se i po tome što su Đorđe i njegova trudna verenica svima obezbedili avionske karte i smeštaj u jednom luksuznom hotelu - započeo je bio izvor za medije, a onda dodao i same detalje veselja:

Foto: Instagram.com/saskaveselinov

- Gosti će u Crnoj Gori boraviti četiri dana, tokom kojih će biti organizovano nekoliko žurki. Za svaku od ovih zabava u pozivnici je naznačen i poseban dres-kod, koji će sve zvanice morati da ispoštuju. Među gostima će, pored članova porodice, biti prisutni i njihovi najbolji prijatelji i bliski saradnici. Sve će biti na vrhunskom nivou, od trpeze, na kojoj će biti specijaliteti iz svih kuhinja sveta, pića, pa do dobre muzike. Ova svadba će možda prevazići i Noletovu i Jeleninu.

Foto: Fonet

Autor: P.R.