AKTUELNO

Nisu mogli da pobegnu objektivu paparaca portala Pink.rs!

Ekipa portala Pink.rs danas se nalazi u karantinu, gde su u jednom prestoničkom hotelu smešteni budući zadrugari, koji će se sutra useliti u Belu kuću i tim povodom započeti borbu za prvo mesto u "Zadruzi 6".

Ovoga puta, potrudili smo se da usnimimo svaki sekund njihovog boravka pred veliko otvaranje.

Anastasija Bojanović i Snežana Bogdanović uhvaćene su u jednoj sobi, kako jedu i ćaskaju.

Foto: Pink.rs

Ono što je mnoge ostavilo bez teksta, jeste da, kada je reporter portala Pink.rs ušao u sobu kod Anđele Ilić, Sandre Bakše i Anite Stanojlović. Naime, uhvatili smo Bakšu kako razbija tuđ telefon, pa ga je posle toga Stanojlovićeva dokrajčila.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Glumicu Jovanu Korbar uhvatili smo kako sa cimerkom uživa u sobi, te su skakale po krevetu, a da li je u pitanju ushićenost zbog sutrašnjeg ulaska, ostaje nam da ispratimo.

Foto: Pink.rs

U sledećoj sobi, muški deo ekipe iskoristio je slobodno vreme, kako bi istreniralo svoje mišiće. Boža Džons i Aleksandar Kerić su u sobi radili sklekove i propadanja, a kako nema teretane i sprava, oni su improvizovali.

Foto: Pink.rs

Maja Kovačević je za reportere portala Pink.rs otvorila svoju kofer, te je pokazala sa kojom "municijom" šminke raspolaže.

Foto: Pink.rs

Budući zadrugar, Blažo Petrić, uhvaćen je kako komunicira sa zadrugarkama preko prozora, a za naš portal nije želeo da otkrije sa kim.

Foto: Pink.rs

Takođe, u jednoj od soba hotela, zatekli smo Damira Tepavca i Aleksandra Sauera koji su pred našim objektivom pokazali svoje tetovaže, a da bi to uradili, morali su da se skinu, međutim, Tepavac je već bio u donjem vešu i nije mu bio problem da slobodnio pozira našoj reporterki.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Autor: N.Ž. / N.B. / J.M.Đ.