AKTUELNO

Gromada iz Bugarske!

Ekipa portala Pink.rs danas je imala pune ruke posle na ispraćaju novih stanara Bele kuće u karantin, samo jedan dan pred grandiozni početak šeste sezone "Zadruge". Među novim učesnicima razgovarali smo i sa neustrašivim Hulkom, kako su ga neki već prozvali - Emilom Kamenovim, koji je ispred našeg objektiva otkrio da ima iskustva sa rijaliti formatom, te da mu nije strano da se posvađa, ako do toga bude došlo.

Dobro sam, čim sam u Beogradu! Spreman sam za "Zadrugu", u Bugarskoj sam pratio rijaliti i jedva čekam da uđem. Svi su mi rekli: "Brate, šta ćeš ti tamo, šta ćeš da radiš", ali šta sad, kako su oni ludi, biću i ja lud (smeh).

Foto: Pink.rs/D. Tanasijević

Hajde za početak da se predstaviš. Javnost nije imala prilike da te upozna do sada, znamo da si bivši koraškaraš, bio si u vojsci...

Da, ja sam Emil Kamenov, dolazim iz Bugarske, imam 41 godinu. Oženjen sam, imam ženu i ćerku od tri godine. Imam iskustva sa rijalitijem, učestvao sam u nekoliko u Bugarskoj, pobednik sam čak tri rijalitija. Pored toga, snimao sam dosta filmova i serija u Bugarskoj. Svugde ima, ceo život radim, radio sam i kao privatno obezbeđenje.

Foto: Pink.rs/D. Tanasijević

Kažeš da si pratio "Zadrugu". Da li si spreman na svađe?

Pa ne znam, trudiću se da ih izbegnem, ali ako stigne do svađa - nema problema! Ne dam na sebe - istakao je Kamenov, a onda se i za naš portal skinuo do pojasa i pokazao korpulentno telo.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Foto: Pink.rs/J. Matić

Foto: Pink.rs/J. Matić

Vizuelno deluješ vrlo opasno i kao neko ko može da se posvađa. Da li od tebe možemo to i da očekujemo?

Uh, pa videćemo, ali ništa neću prvi uraditi. Nisam tih i ne ćutim, ali neće biti svađe po svaku cenu svaki dan, nije mi to interesantno. Biće mnogo ljudi u Beloj kući, nije realno da se sa svima svađam, ali ako bude trebalo, neću ćutati. Svejedno mi je ko će mi se suprostaviti, ja sam u svom svetu i nisam loš čovek, nikad ne udaram prvi i ne volim ne pravdu. Za to se i borim, za pravdu, biću zaštitnički nastrojen prema svima koji su u pravu. Oni koji nisu će videti kako će proći, biće pune ruke posla - zaključuje nestrašivi Emil za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Foto: Pink.rs/J. Matić

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R. / N. B. / J.M.Đ.