AKTUELNO

Dok brojimo sitno do početka rijalitija "Zadruga 6", još jedan projekat sa svetskim odjekom odigrao se upravo unutar zidina Bele kuće.

Produkcija Televizije Pink i najgledanijeg rijalitija "Zadruga" vredno radi na svim detaljima pred početak nove sezone. U kuhinji Velikog šefa se uveliko sprovode poslednje pripreme za početak "Zadruge 6", koji će i u ovoj sezoni nadmašiti sva očekivanja milionskog auditorijuma u Srbiji i regionu, imanje u Šimanovcima kao i grad koji je izgrađen za potrebe rijalitija ne zvrji prazan!

Foto: Printscreen YouTube/SAM RYDER

Naime, velika britanska zvezda i drugoplasirani na ovogodišnjoj pesmi Evrovizije Sem Rajder snimio je spot za pesmu "Somebody" upravo na imanju čuvene Bele kuće koja se nalazi u okviru glamuroznog filmskog studija. Spot je moderan uz puno statista, a scene snimane u Šimanovcima su poput onih strane produkcije sa ulica svetskih metropola.

Foto: Printscreen YouTube/Sam Ryder

Danas je, britanska zvezda, objavila na svom Instagram profilu sve detalje sa snimanja spota ove numere, kao "Behind the scen

Kroz kadrove podelio je i smešne trenutke i pehove u toku snimanja samog spota, ali je sve u svemu ovo jedan veliki hit.

Ovo je još jedan dokaz da je produkcija Televizije Pink i rijalitija "Zadruga" uradila fantastičan posao i izgradila grad koji, osim što služi za stanovanje rijaliti učesnika, ima mnogo više namena i da tek predstoje projekti koji će iskoristiti sve njegove mogućnosti!

Autor: Pink.rs