AKTUELNO

Dirljivo!

Današnji datum jedan je od najvažnijih u životu manekenke Sofije Milošević i fudbalera Luke Jovića. Pre tačno dve godine, Sofija je u Madridu na svet donela njihovo prvo zajedničko dete, sina Alekseja.

Foto: Instagram.com/sofijamilo

Aleksej danas puni dve godine, a ponosna mama tim povodom posvetila mu je poruku punu ljubavi i emocija.

- Nijedna količina reči ne može da opiše ljubav koju osećam prema tebi. Okrenuo si moj svet naglavačke i stavio me na rolerkoster emocija za koje nisam mogla ni da zamislim da postoje. Blagoslov je gledati te kako rasteš, svaku malu promenu i svaku sitnicu koju naučiš svakog dana, to ispunjava moje srce na najlepši način. Kad mi se smešiš topim se i nikad nisam mogla da razumem pravu magiju dece dok nisam dobila tebe. Tvoj brat i ti ste moje najveće blago. Srećan 2. rođendan dečače! Volim te beskrajno, tvoja mama - napisala je Sofija, a ispod njene objave usledile su brojne čestitke.

Foto: Instagram.com/sofijamilo

Popularni par je nakon sina Alekseja dobio i mlađeg naslednika Teodora, koji je rođen u martu ove godine, a Luka Jović iz prethodne veze sa Anđelom Manitašević ima i najstarijeg sina Davida.

Kako je Sofija nedavno ispričala, ona ne bi imala ništa protiv da se zadrži na dvoje dece, dok bi fudbaler voleo da ima četvoro.

Foto: Instagram.com/sofijamilo

Autor: P.R.