AKTUELNO

Ulazi kao zauzet čovek!

Ivan Marinković, otac deteta Miljane Kulić i bivši suprug pevačice Goce Tržan, jedan je od novih takmičara nove, šeste sezone.

Marinković je za portal Pink.rs priznao kako se oseća pred sam ulazak, progovorio o svom braku ali i odnosu sa Miljanom Kulić.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Novi učesnik, priznao je svoja očekivanja i emocije od trenutka kada je ušao u karantin.

Super se osećam, spreman sam. Upoznao sam neke učesnike i dobra je ekipa. Prvi put sam bio na nekoj slobodi, pratio sam sve. Svašta može da se desi sada u ovoj novoj sezoni, svestan sam da svašta mjože da bude. Ali, možda će biti lagano, ne što se mene tiče nego generalno. Ja sam uvek kao kul i miran, ali to sve pada brzo u vodu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

O majci svog deteta, Miljani Kulić, za Pink.rs otkrio je do sada nepoznate detalje.

Ako se to desi, a možda je i neminovno... Nemam pojma, nemam ideju. Imam neku svoju zamisao, trudiću se da ne obraćam pažnju na nju, ali isto tako znam da je to nemoguće. Šta ću sad, spreman sam, ne mogu da se ubijem... Nisam pokušao da stupim u kontakt sa njom, novine su pisale strašne stvari. Nisam se čuo sa njom, ali nikada nikome nisam želeo smrt! Nemam neprijatelje, sa svima ću se pozdraviti, ne idem sa nekim lošim predubeđenjem...

Ivan je prokomentarisao i nove zadrugarke, ali i svoju ženu, koja će ga sve vreme čekati kod kuće tokom njegovog učešća u najgledanijem rijalitiju.

Mnogi komentarišu da su zadrugarke atraktivne, ali ja ne. Kod kuće imam aviona, prepi*ku, koja sa 34 godine nema gram sala na sebi i izgleda najbolje od svih ovde zajedno. Zaista nemam nameru ni da je varam, a iz ove perspektive mislim da je to nemoguće. Ali da ne bude nikad ne reci nikada, da ne ispadne tebi sam rekao jedno a uradio drugo. Uglavnom, svojim brakom sam jako zadovoljan.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Detaljnije u nastavku.

Autor: J.M.Đ./N.B.