AKTUELNO

Emotivan!

Marko Petrušević Petrući, stigao je u karantin i doživeo emotivni rolerkoster. Emotivan i prividno spreman za sve što ga čeka, za Pink.rs progovorio je o svom prethodnom učešću u Zadruzi, ali i o očekivanjima.

Kada je stigao u hotel osećao se pomalo tužno, ali se ubrzo oraspoložio i progovorio o svemu što mu je na pameti.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Kada je evocirao uspomene svog prethodnog učešća, svestan toga kako se predstavio, otkrio je kakav će biti u novoj sezoni.

Bilo je pijanstva, se*sa, sve spontano, kod mene je uvek tako. Tako će i biti i ove sezone. Šta se desi desi, svejedno mi je da li ću ispasti za dva meseca ili deset. Biću takav kakav jesam...

U karantinu je uvek moguće da se nešto desi kada su muško-ženski odnosi u pitanju, a Marko je priznao kako kod njega 'stoje stvari'.

Uvek je šansa da se nešto desi, crnka je u pitanju.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Novi učesnik, otkrio je i šta za njega predstavlja učešće u novoj sezoni.

Promocija malo... Prvo sam želeo da se iskuliram i sklonim od svega, onda kada sam izašao iz Zadruge. Sada sam spreman, neka ovo bude neki popravni.

Petrući se prisetio pokojnog oca i otkrio šta bi mu tata rekao da može, kada je njegovo učešće u Zadruzi u pitanju.

Da mogu sada da progovorim sa njim mnogo bi me smarao, ali bi imao punu podršku. Rekao bi mi verovatno: 'idi sine, ali ako ne ide - ne ide'. Tako je on i sa Indeksima uradio, pa bi verovatno i mene isto savetovao.

Foto: Pink.rs/N.Žugić

Detaljnije u nastavku.

Autor: J.M.Đ./N.B.