AKTUELNO

Ovo ne smete da propustite!

Večeras vas na kanalu televizije Pink očekuje nikad uzbudljivije izdanje emisije ''Narod pita'', budući da će gosti voditelja Darka Tanasijevića biti prva petorka Zadruge 5!

Foto: Instagram.com/darko.tanasijevic

U studio stiže pobednik pete sezone Dejan Dragojević, kao i prva četiri mesta - Dalila Dragojević, Anđela Đuričić, Mensur Ajdarpašić i Filip Car.

Foto: Pink.rs/S.Zindović

Po svemu sudeći očekuje nas neviđena pometnja s obzirom na to da će se još uvek zakoniti supružnici suočiti pred kamerama u programu uživo nakon najnovijih javnih prozivki i nakon što je u javnosti isplivala istina o njenoj novoj vezi sa bivšim dečkom Mine Vrbaški - Lukom Nikolićem.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pored toga, nakon svega će se u emisiji ''Narod pita'' prvi put naći sa njima u emisiji i Filip Car, zbog kojeg je brak Dragojevića i propao!

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Pored čuvene trojke, gosti večerašnje emisije su i Anđela i Mensur, koji će pričati o sovm odnosu, a Đuričićeva će otkriti i detalje druženja sa Carem.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Foto: Pink.rs/ N.Žugić

Večeras budite uz kanal televizije Pink i pratite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Narod pita'', poslednje u ovoj sezoni, a ne propustite priliku da pozovete broj 0677/300-300 i dobijete odgovore na sva pitanja od prvih pet superfinalista Zadruge 5!

Autor: M.K.