AKTUELNO

Ovo je prvi put da se pojavljuje u crvenoj stolici, a sa mladom, multitalentovanom pevačicom razgovarali smo o muzičkom takmičenju, koje svi željno iščekuju!

Posle pet spektakularnih sezona i kratke pauze koja je usledila, najgledanije i omiljeno muzičko takmičenje balkanske TV publike, "Pinkove zvezdice", vraća se na male ekrane! Nova, šesta po redu sezona, uskoro kreće sa emitovanjem na TV Pink, a regionalna javnost uveliko spekuliše ko će činiti stručni žiri ovog takmičenja. U čuvenim crvenim stolicama uvek su se nalazile stručne, eminentne ličnosti i najveće zvezde domaće pop muzike, a tako će biti i u novoj, šestoj sezoni. Nakon svima dobro poznate Leontine Vukomanović, nova članica žirija, čije smo ime ekskluzivno otkrili na našem portalu, je mlada pevačica Anđela Vujović, poznatija kao Anđelina.

Za Anđelinu je ovo potpuno nova uloga, ali nema sumnje da će se i u njoj fantastično snaći. S mladom pevačicom smo razgovarali o novoj sezoni ''Pinkovih zvezdica'' i njenoj ulozi, a ona otkriva da li ima tremu pred početak, ali i šta treba da poseduje pobednik.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelina, kakvi su utisci povodom nove sezone "Pinkovih zvezdica"? Da li si mogla da pretpostaviš da ćeš se jednog dana naći u ulozi žirija u jednom muzičkom takmičenju?

- Radujem se svakoj novoj sezoni “Pinkovih zvezdica”. Retko talentovani mladi ljudi naše zemlje u ovakvom show-u imaju priliku da dođu do velikog auditorijuma i prikažu se u najboljem svetlu. Čast mi je što ću imati priliku da im pomognem u građenju sopstvenog umetničkog identiteta. Nisam se ni nadala pozivu da budem u žiriju, ali sam mu se veoma obradovala i s radošću prihvatila ovu ulogu.

Koliko ti ova uloga znači i imaš li neku vrstu treme?

- Imam veliku odgovornost, pre bih to tako nazvala. Pošto se trudim da svojom muzikom prikažem i uputim na prave vrednosti, ova uloga je pokazatelj mog dosadašnjeg truda i rada. Uživaću slušajući talentovane ljude i potrudiću se da im pomognem u osvetljavanju njihovog individualnog puta.

Kakva su tvoja očekivanja od nove sezone i mladih talenata?

- Uhhhh, mislim da će biti gusto. Imam takav neki osećaj. Sve je više i više talenata i ove mlađe generacije su fenomenalne. Jedva čekam da vidim koje pesme će birati i kako će se predstaviti.

Foto: Goran Popovski

Važiš za muzičku zvezdu na našim prostorima. Na koji način ćeš tu iskru preneti na naše zvezdice? Imamo Leontinu koja je godinama unazad važila za "Čeličnu lejdi" u svom žiriranju - kakva ćeš ti biti?

Znam šta znači krenuti od nule ali sa velikom željom i verom. Znam koliko hrabrosti je potrebno da bi zapevali na sceni, znam koliko je teško kada se padne i znam koliko je opasno kada se uzdigne, a pogotovo kada ste mladi. Mislim da ću im biti i najdraži član žirija zato što ih najbolje razumem i osećam jer sam im po godinama najbliža.
Biću realna, kao neko ko je kantautor i ima osećaj za produkciju, savetovaću ih najbolje što mogu u skladu sa njihovim kapacitima. Neću biti preterano stroga jer i sama znam koliko to moze da poljulja samopouzdanje osobe koja se tek gradi kao ličnost, ali biću vrlo realna, pravična i precizna. Stroga ću biti stroga samo kada baš moram.

Šta po tebi treba da poseduje pobednik nove sezone "Pinkovih zvezdica"?

- Ličnost pre svega, nešto autentično svoje: stav, glas, emociju i harizmu.

Autor: P.R.