AKTUELNO

Otvorio dušu!

Stefan Karić večeras gostuje u "Narod pita", a pred sam početak emisije za Pink.rs je otkrio kako je došlo do saradnje sa Sandrom Rešić i njegovog pojavljivanja u njenom spotu za novu pesmu "Prerano", a onda i prokomentarisao svoj trenutni ljubavni status nakon raskida sa Jovanom Ljubisavljević i novog izabranika svoje bivše cimerke, Dalile Dragojević.

Foto: Pink.rs/S.Zindović

Dalila je nedavno proslavila svoj rođenda, ona je sa Lukom, bivšim dečkom Mine Vrbaški, koje je tvoje mišljenje o tome?

Nisam znao za to, zaista. Prvi put čujem za to. Njega poznajem, vrlo smo dobri prijatelji, ali nisam znao.

Kako je došlo do saradnje sa Sandrom Rešić? Ti si glumio u njenom spotu, koji je danas premijerno prikazan?

Kada smo izašli iz rijalitija, Sandra je napravila saradnju sa Banetom Opačićem, želela je da ja budem u spotu, meni je bila velika čast zbog toga. Prihvatio sam tu ponudu.

Foto: Printscreen YouTube

Priča se o videu koji si objavio, devojka govori da je bila neverna svom momku. Mnogi spekulišu da si želeo da potkačiš bivšu devojku, da li je to istina?

Nema nikakve veze sa njom, nije bilo upućeno njoj. Nisam aludirao na nju. Objavio sam to jer mi je bilo jako smešno, prikazuje kako danas funkcionišu mnoge stvari. Treba prvo neko da posluša sve to, pa tek onda da zaključi. Objavljujem ono što mi se sviđa, ne razmišljam ko će kako da protumači.

Foto: Pink.rs/S.Zindović

Da li je tvoje srce zauzeto?

Moje srce nije zauzeto, što ne znači da neće biti. Trenutno mi niko ne treba, uživam u slobodi, možda jako čudno zvuči. Sada mi niko ne treba, uživam u samoći. Osetim kako slobodno dišem, izašao sam iz "Zadruge", treba mi malo vremena da predahnem. Jovana i ja smo shvatili da nismo jedno za drugo, imali smo jako lepe trenutke, ali su se neke stvari desile...

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Filip Car je tokom svog gostovanja u emisiji "Narod pita" rekao da bi mogao da se pomiri sa Dalilom, kada bi on tako želeo. Da li si saglasan sa njegovim mišljenjem?

Da se neke stvari nisu desile, rekao bih da nije mogće. S obzirom na to da se to dešavalo dok smo bili u rijalitiju, mislim da bi i sada bilo moguće. Sada je sa mojim drugom, to nisam ni znao. On je na nju slab, ona je slaba na njega... Mislim da su se jako voleli, imaju iste fore, zanimljivi su oboje, ali su ih neke stvari razdvajale, nisu mogli da pređu preko nekih stvari. Nisu jedno za drugo, jednostavno.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Car je odgovorio na Mikijeve prozivke. Miki Đuričić je izjavio da je Filip poročan, na to je Filip rekao da je i on bio takav pre nego što nije zasnovao svoju proidicu.

Mislim da to nije nikakav rat, već da su samo rekli neko svoje mišljenje u tom momentu. Mislim da su oni dobri, da su se čuli. Nemam šta da kažem, Miki je imao neke loše momenteu životu, svi smo ih imali. Svako od nas će doživeti momenat u glavi kada će shvatiti da treba da se promeni i opameti. Ne postoji vremensko ograničenje za to. Mikiju se to desilo sa četrdeset godina, nekom sa dvadeset. Svako će spoznati kada je taj momentat.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: S. Z.