AKTUELNO

Ovaj gubitak ju je obeležio!

Ljubiša Samardžić, legendarni glumac kog i danas svi obožavaju, preminuo je 2017. godine, a iza sebe je ostavio brojne uloge, nezaboravne replike iz kultnih filmova i serija nebrojano mnogo nagrada i priznanja, ali i divne unuke, od kojih je jedna Sara, koja je prava lepotica.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Ona je vrlo aktivna na društvenim mrežama, gde svakodnevno objavljuje fotografije iz svog života, a mnogi su prokomentarisali kako ima smisla za modu, te da se lepo oblači i može da parira svetskim blogerkama.

Ipak, osmeh ove lepotice krije tajnu koja boli i danas. Njen otac i sin legendarnog glumca preminuo je od leukemije 2001. godine, i ostavio za sobom neutešnu porodicu.

Legendarni Smoki, koga je publika obožavala, za života je izrazio želju da bude sahranjen u porodičnoj grobnici, kraj voljenog Gage, a ne u Aleji zaslužnih građana.

Bol zbog gubitka oca dodatno je pojačana kada je ovaj svet napustila i njena majka. Pre dve godine Sara Samardžić je na svom Instagram profilu objavila fotografiju svojih roditelja sa venčanja, uz poruku:

- Tamo negde ste opet zajedno.

A zatim se od majke oprostila rečima:

- Moje srce je puklo onog trenutka kada je tvoje prestalo da kuca. Bila si najjača osoba koju poznajem, sa toliko hrabrosti si se nosila sa svime u životu, borila se do samog kraja, i bila optimista u svakom trenutku. Naučila si nas svemu što je potrebno za ovaj surovi život, samo ne tome kako da živimo bez tebe. Ceo svoj život posvetila si nama i uspela sama da nas izvedeš na pravi put. Jedina uteha zauvek biće mi to da uspevši u tome si sad otišla kod svog Gage, da nas zajedno čuvate.

Autor: P.R.