AKTUELNO

Muškarci su ludeli za njom!

Pevač Džej Ramadanovski iza sebe je ostavio brojne hitove, a jedna od njegovih najslušanijih pesama svakako je "Sunce ljubavi".

U spotu za omenutu pesmu pojavila se i plavokosa lepotica Nataša Nađa Vojinović koju je vest o pevačevoj smrti 2020. godine veoma pogodila. Nađa je rođena u Beogradu, ali trenutno živi i radi u Bjeloj.

Foto: Printscreen Facebook

To je bilo 1994. godine, sada zvuči daleko, a kao da je juče bilo. Sećam se tog dana kad me jedna modna agencija pozvala na kasting. Mladost sa sobom nosi bunt, ponos, strah…. Želja da uspem savladala je strah da li ću odgovoriti zahtevima režisera. Konkurencija je bila velika, a moja očekivanja još veća. I ostvarilo mi se - govorila ona o tome kako je došlo do toga da se pojavi u Džejevom spotu.

Ona se prisetila i toga kako je izgledala saradnja sa njim.

Bio je zanimljiv, komičan, voleo je da se šali, ali dok se snima vrlo odgovoran i zahtevan. To je za mene bila odlična saradnja. I honorar je, za te devedesete, bio dobar - istakla je Nađa.

Nakon ovoga lepa plavuša se pojavila u još nekoliko spotova, a najponosnija je na učešće na izboru za "Miss YU", gde je osvojila titulu "Mis šarma".

Foto: Printscreen Facebook

Autor: A. N.