AKTUELNO

Posle pet spektakularnih sezona i kratke pauze koja je usledila, najgledanije i omiljeno muzičko takmičenje balkanske TV publike, "Pinkove zvezdice", vraća se na male ekrane!

Nova, šesta po redu sezona, uskoro kreće sa emitovanjem na TV Pink, a regionalna javnost uveliko spekuliše ko će činiti stručni žiri ovog takmičenja. U čuvenim crvenim stolicama uvek su se nalazile stručne, eminentne ličnosti i najveće zvezde domaće pop muzike, a tako će biti i u novoj, šestoj sezoni.

Kako Pink.rs ekskluzivno saznaje, druga članica žirija čije je učešće u novoj sezoni "Pinkovih zvezdica" definitivno potvrđeno jeste mlada muzička zvezda, Angellina!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Anđela Vujović, poznatija pod svojim već dobro poznatim umetničkim imenom, Anđelina, po prvi put naći će u ulozi žirija u jednom muzičkom takmičenju. Kako ređa hitove otkad je stupila na muzičku scenu i važi za jednu od najtalentovanijih kantautora na našim prosotorima, ne sumnjamo da će mladim talentima biti na usluzi i uvek imati reči podrške i kontstruktivne kritike.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Autor: P.R.