AKTUELNO

„Praznik razloga“! Kakav dan - eksplozija pozitivne energije, ljubavi i osmeha na venčanju Tijane Sretković, vokala Nevernih beba i Zlatana Vidovića, poznatog regionalnog glumca!

Naime, prijatelji su se okupili na jednoj tajnoj, egzotičnoj lokaciji u Topoli, srpskoj Toskani, kako bi nazdravili sreći mladog, popularnog i uspešnog para. Da sve bude još uzbudljivije, mlada se na slavljeničkoj žurci nije pojavila na vreme, pa se Vidović, koji glumačku slavu stiče u velikom broju filmova i tv serija regionalne produkcije, dobro isprepadao. Iznenađenje je usledilo kada se na bini pojavio popularni bend, a fatalna crnka je svom izabraniku pala u zagrljaj.

Foto: Foto: Nenad Jakovljević / Neverne bebe promo

Naravno, radi se o ekranizaciji novog singla „Praznik razloga“, koji najavljuje osmi studijski album„Hodaj“ pop rok sastava „Neverne bebe“. Album će se pojaviti početkom novembra i označiće početak obeležavanja tri decenije postojanja regionalne koncertne atrakcije.

I spot i pesma su donekle iznenađujući za poznavaoce i poštovaoce opusa popularne grupe, koji se kreće od kultnih balada do žestokih sviračkih bravura.

Foto: Foto: Nenad Jakovljević / Neverne bebe promo

Foto: Foto: Nenad Jakovljević / Neverne bebe promo

- Imali smo jaku potrebu da se barem na kratko okrenemo porukama ljubavi, osmeha, nade i pozitive, koje svakodnevni život doslovno proždire. Da kod ljudi pokrenemo jednom običnom ljubavnom pričom osećaj za koji imamo sve manje vremena i mogućnosti. Sjajno smo se zabavili na snimanju, napravili smo žurku na kojoj smo se sa prijateljima opustili, grlili, nazdravljali, slavili ljubav, kako kaže lajt-motiv u pesmi. Zlatan Vidović je naš prijatelj koga smo pozvali da zajedno uživamo u ovom eksperimentu i u tome smo potpuno uspeli. Za ambijent ovog spota smo odabrali srce Srbije, Topolu, a svi naši spotovi sa novog albuma biće na neki način i oslikavanje pažljivo odabranih bajkovitih destinacija u okruženju. To će biti naš doprinos vraćanju sebi, suštinskim vrednostima, prirodi, i ujedno, nakon dvogodišnje pauze, naše novo osvajanje slobode – kaže frontmen grupe Milan Đurđević.

Foto: Foto: Nenad Jakovljević / Neverne bebe promo

Autor: pink.rs

#Neverne bebe