AKTUELNO

Provokacija?!

Filip Car, kao i njegov ljubavni život koji je i više nego turbulentan, neprestano intrigira domaću javnost.

Iako je već skoro dva meseca van Bele kuće, često je glavna uloga gorućih tema, a najčešće zbog svojih odnosa sa bivšim i potencijalnim devojkama, ali i bivšim učesnicima pete i najgledanije sezone Zadruge do sada.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Nakon emisije ''Narod pita'' u kojoj je gostovao sa Dalilom Dragojević, koju je ona na pola programa i napustila, mnogi su komentarisali njihov odnos i njegovu tvrdnju a Dragojevićku može da vrati ako poželi.

Sale Luks, za portal Pink.rs prokomentarisao je njegove navode i žestoko opleo njemu i odnosu sa Dalilom i Majom, a ni Marijana Zonjić takođe nije štedela reči.

Car, poznat po svojoj slabosti prema lepšem polu, mnogima je trn u oku, a njegova nova objava na Instagramu pokrenula je mnoga pitanja i dilemu, a jedna od njih je: kome je posvetio govor jednog od najslavnijih glumaca svih vremena, pokojnog Nebojše Glogovca?!

Uvek su me nervirale te budale... Ti glupi ljudi, te stočarske energije! To mmmm, te volovske fazone, a glup je kao noć, nema nikakav dublji utisak o svetu. Nema nikakvu moralnu ni estetsku visinu. Ne mora da bude izrazito moralan, ali da bar ima neki presek nekih stvari u glavi... Znate na kakve ljude mislim. Kada vidim da im još prođe neka fora i da su oni kao nešto uspešni, e to me zaista izbacuje iz takta!

Foto: Instagram.com/filip_car_capo_ck

Autor: J. M. Đ.