AKTUELNO

Garantujemo vam odličnu zabavu uz emisije koje obožavate.

TV Pink je od samog početka poznata po najkvalitetnijem zabavnom programu, koji će ostati jedna od okosnica nove televizijske sezone. Gledaoci će i u predstojećoj sezoni uživati u kultnim, talk show emisijama „Amidži šou“ i „Magazin In“, a deo programske šeme ostaje i najgledanija emisija o poznatima „Premijera – Vikend specijal“.

Već 14 godina utorak je bez izuzetka rezervisan za „Amidži šou“, a tako će biti i u ovoj televizijskoj sezoni, kada autorska emisija Ognjena Amidžića slavi jubilarnu 15. sezonu. U osveženom studiju koji može da parira svetskim late night emisijama, Ognjen će ugostiti poznate ličnosti iz različitih sfera – od glumaca i pevača, preko sportista, do političara – i stavljaće ih na izazove u kojima niste mogli ni da ih zamislite, a premijerno emitovanje zakazano je za 13. septembar u dobro poznatom terminu – uživo od 22 časa. Mnogo je noviteta ali jedno ostaje isto: Amidžić će i u novoj sezoni ugostiti poznate ličnosti iz različitih sfera i stavljaće ih na izazove u kojima niste mogli ni da ih zamislite. A u novoj sezoni, izazovi će biti luđi nego ikad pre – što je samo jedan od razloga zašto je „Amidži šou“, bez konkurencije, najgledanija late night emisija u Srbiji. 

Foto: Jelena Simonović

Nova sezona autorske emisije Sanje Marinković „Magazin In“ zakazana je za subotu 10. septembar u 17 časova, a i u 21. godini emitovanja, u „Magazinu In“ vas očekuju smeh, suze, emotivne ispovesti i priznanja poznatih ličnosti – i prikaz života bez filtera. Kroz svoju autorsku emisiju, Sanja Marinković će nastaviti da javne ličnosti pita sve ono što biste i vi želeli da znate, i baviće se zanimljivom, ali ponekad i škakljivom temom muško-ženskih odnosa. Kako bi svake sezone bila inovativna i opravdala poverenje milionskog auditorijuma, Sanja pomno prati svetske trendove i implementira ih u svoju autorsku emisiju, zbog čega je u domovima širom regiona subotnje popodne rezervisano upravo za „Magazin In“.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Nedeljno popodne je već sedam godina rezervisano za najgledaniju emisiju o poznatima „Premijera – Vikend specijal“. Prošle nedelje gledaoci su mogli da vide nezvaničan početak sezone – rekapitulaciju leta, jer premijerna ekipa je na crnogorskom primorju provela skoro dva meseca i ispratila sve najpopularnije ličnosti i značajne događaje u Srbiji i regionu. Ove nedelje od 13:30 časova očekuje vas novi „Premijera – Vikend specijal“: osvežen ne samo novim studijom i novom špicom, već i novim rubrikama – kroz rubriku „VIP kuvanje“ poznate ličnosti predstaviće svoje kulinarsko umeće, u rubrici „5 minuta slave“ neafirmisani ljudi imaće priliku da se predstave milionskom auditorijumu koji je svake nedelje uz najgledaniju emisiju o poznatima. Gledaoci će sasvim sigurno obožavati i rubriku u kojoj će premijerna ekipa obilaziti sve srpske opštine i predstavljati ih iz sasvim drugačijeg ugla. Dobre stvari ne treba menjati, pa će gledaoci uživati u dobro poznatim rubrikama ali u drugačijem svetlu - „Pričalo se o...“, „Dogodilo se“, „Premotavanje“, „Sa lica mesta“, „Beograd noću“, „Dan za nama“, „Njihovih 1800 sekundi sa Nemanjom“, „Nedeljno popodne sa...“ i „Muzički kutak“.

Foto: Jelena Simonović

Garantujemo vam odličnu zabavu, zato ne propustite nove sezone emisija „Magazin In“ od 10. septembra subotom u 17 časova, „Premijera – Vikend specijala“ nedeljom od 13:30 časova i „Amidži šou“ od 13. septembra utorkom od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Bojana Lazić

#Magazin In

#Nemanja Vujičić

#Ognjen Amidžić

#Premijera-Vikend specijal

#RTV Pink

#Sanja Marinković

#Televizija Pink

#Tijana Prica

#emisija