AKTUELNO

Ne propustite!

Večeras, na vašim malim, u novom izdanju emisije ''Narod pita'', domaćin će biti Darko Tanasijević, a ugostiće više nego aktuelnu ekipu bivših zadrugara, a to su Stefan Karić, Anđelo Ranković, Anđela Đuričić i Stefan Krstović.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Nakon nikad veselije emisije, u kojoj su svi plakali od smeha, Stefan Karić dolazi raspoložen da otkrije sve detalje raskida sa Jovanom Ljubisavljević koji i dalje intrigira sve domaće medije. Podsetimo, Karić je i glavni maneken u spotu nove pesme Sandre Rešić kojju publika danas sa nestrpljenjem očekuje, te će podeliti utiske i otkriti detalje sa snimanja pomenutog projekta.

Foto: Instagram.com/karic___s

Anđela Đuričić, nakon sukoba sa Milicom Veselinović zbog 'slučajnog susreta' sa Mensurom Ajdarpašićem i svih osuda sa kojima se borila stiže u studio da odgovori na sva vaša pitanja.

Foto: Pink.rs/M. Mihailović

Anđelo Ranković, nakon gostovanja u pomenutoj emisiji sa Dalilom Dragojević, susreće se sa raznim spekulacijama o pomirenju sa bivšom 'simpatijom' a večeras će progovoriti i na tu temu.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Stefan Krstović Krle, ove noći otkriće sve detalje suđenja sa Marijanom Zonjić, koja je za Pink.rs priznala kada je zakazano prvo ročište. Ovo, ali i mnogo toga će se saznati zu udarnom terminu Pink televizije u emisiji ''Narod pita''.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Večeras budite uz kanal televizije Pink i pratite još jedno uzbudljivo izdanje emisije posvećene najgledanijem rijalitiju na Balkanu i ne propustite priliku da pozovete broj 0677/300-300 i dobijete odgovore na sva pitanja od Anđele, Anđela, Krleta i Karića!

Autor: J. M. Đ.