AKTUELNO

Pandemija korona virusa ozbiljno je uzdrmala estradnjake, koji su shvatili da pored pevanja treba da imaju i "siguricu", te su mnogi zarađeni novac investirali u druge biznise, koji će im biti stabilniji izvori prihoda, a na novu biznis ideju došao je i Adil Maksutović.

Pevač je rešio da investira novac u nekretnine, ali da ne ide sve onako kako je zamislio, navodno svedoči i činjenica da je Adil ovog leta imao ozbiljan zastoj u izgradnji jer navodno nije želeo da dobavljačima plati naručeni materijal po punoj ceni, prenosi Alo.

Foto: Instagram.com/adilmaksutovic

Adilu je zaista stalo da na tržište nekretnina stavi kvalitetne životne prostore, a da cena kvadrata koju još nije odredio odgovara onome što nudi. S tim u vezi nedavno je imao i mali zastoj u radovima jer se cenkao s uvoznikom najkvalitetnijeg stakla za prozore i terase kome nije hteo da plati puni iznos. Smatrao je da, ako ništa drugo, bar za količinu koju naručuje treba da dobije popust. Pregovori su trajali nekoliko nedelja, jer Adil nije hteo da se odrekne uvoznog stakla, pa ja na kraju i isterao svoje - ispričao nam je izvor, i objasnio kako će izgledati pevačeva zgrada.

- Iako nema problem s hitovima i nastupima, bez obzira što izbegava medije, globalna situacija inspirisala je Adila da svoj zarađeni novac uloži i u biznis. Dugo je razmišljao čime bi mogao da se bavi, a onda je rešio da uplovi u investitorske vode i gradi ekskluzivni kompleks stanova u konceptu sve popularnijih pametnih zgrada. Zgrade imaju i prateće sadržaje kao što su garaže, prostor za teretanu, SPA, zelenu oazu, kao i specijalno osmišljen prostor za decu, koji su kreirani isključivo za buduće stanare. Osim video-nazora, nekretnina će imati i portira, nešto kao domaćina imanja koji će 24 sata biti na usluzi stanarima - zaključio je izvor za Alo!

Foto: Instagram.com/adilmaksutovic

Bavljenje nekretninama na domaćoj estradnoj sceni sve je popularnije. Adil Maksutović nije jedini koji je počeo da se bavi ovim poslom. Osim njega, Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške bave se uređenjem stanova i agentskom prodajom ekskluzivnih nekretnina. Osim njih, i Sandra Afrika je nedavno izgradila pametnu zgradu u Šapcu.

Autor: pink.rs

#Adil Maksutović