AKTUELNO

Nikad iskreniji!

Kontroverzni učesnik pete sezone Zadruge, Sale Luks, protekle noći, bio je gost kod Ivane Šopić u emisiji ''Narod pita'', rame uz rame sa Marijanom Zonjić.

Nekoliko trenutaka pred početak emisije, Luks je progovorio o gorućim temama i odnosima iz Bele kuće, ali i nezaobilaznoj temi, a to je nedavno održani rođendan Dalile Dragojević.

Foto: Pink.rs

Rođendan Dalile Dragojević privukao je veliku pažnju javnosti. Kako si se proveo?

Rođendan je bio tako specifičan! Ja sam bio na hiljadu rođendana i žurki, ali ovo mi je bilo kao da je moj rođendan! Tako pozitivna atmosfera, dragi i normalni ljudi, bilo je oko 25 ljudi, žurka zatvorenog tipa... Bilo je top, voleo bih da to ponovimo i van takvih nekih povoda.

Dalila je delimično priznala vezu sa Lukom, kako ti se čini njihov odnos, misliš li da će opstati? Kako uopšte izgledaju kao par?

Luka je momak koga ja poznajem, kulturan, vaspitan, dečko skroz na mestu. Njega ako pozovem u dva ujutru, pet ujutru, njemu nije problem, doći će i voziće nas u rikerc u Australiju. Njoj treba tako neko, neko ko je ispunjava, smatram da je on brat pravi.

Foto: INSTAGRAM.COM/LUKANIKOLIC22, PINK.RS/N. Žugić

Da li misliš da može da je poljulja to što je Luka bio sa Majom Marinković, pre toga i sa Minom Vrbaški?

Ma ne, Luka je ostvaren, nije klinac. Zna šta radi... Da mu se Dalila nije svidela, ne bi bio sa njom. Polazim od sebe, ne mogu da jedem pomije, ako mi se nešto ne sviđa... Nije on neko kao Zola koji može sve da proguta, Luka ipak bira i specifičan je...

Da li si se čuo sa Dalilom nakon rođendana? Kakvi su njeni utisci?

Da, čuli smo se, čujemo se svaki dan. Malo sam joj zamerio to što je izašla iz emisije, ipak je ona jaka žena da bi tako otišla. Previše je jaka za sve, ne želim da se mešam, ali 10 meseci je vozila rijaliti, svi smo pored nje uživali, zaradili, da bi sinoć otišla... Ali, ja nju podržavam šta god da uradi...

Foto: Privatna arhiva, Pink.rs/Jelena Simonović

Da li misliš da je njen odlazak iz emisije zapravo to što više nije mogla da sedi preko puta Cara, iako ga je gotovo sve vreme ignorisala?

Nema tu izgovora. Tamo je zatvoren prostor, zaljubila se, ide srcem a ne đonom i ja to poštujem. Kada je izašla napolje, videla je ko je ko i ko je gde, tako da je uradila šta je uradila. Nikad joj ne bih oprostio da se pomiri sa Carem, tu bi bio kraj našeg prijateljstva.

Kako komentarišeš novo viđanje Maje Marinković i Filipa Cara?

To me totalno ne interesuje... Da ne lupam gluposti. Videli su se, pa ga je Maja ponovo otkačila. Smatram da on više nema gde, od Dalile je dobio đon, a od Maje štiklu... Prošlu emisiju me je isprozivao, ja njega posle toga, dečko me ne interesuje uopšte.

Foto: Pink.rs

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ./M.M.