AKTUELNO

Drama se nastavlja!

Voditeljka Nikolina Pišek juče je obavestila sve putem društvenih mreža da je imala prvi radni dan na novom poslu, na jednoj srpskoj televiziji, dok njeni problemi sa Mišom Grofom, kako tvrdi, ne prestaju.

Moram da budem odlučna i razborita i sposobna i srećna zbog moje ćerke, koja u meni traži slamku spasa. Izgubila je tatu, zaštitnika, i ima samo mene. Težak je teret pao na mene, s obzirom na to da je Vidojev otac, nažalost, pomračenog uma od bola u meni i Uni našao neprijatelje - kazala je Nikolina Pišek.

Foto: Instagram.com/nikolina_pisek

Moram da budem stena o koju će se razbiti sve njegove loše namere. To sam sklonila na stranu, i time će se baviti institucije, ja moram da zaštitim ćerku na najbolji mogući način od svega, pa i od njenog biološkog dede - dodala je potom poznata hrvatska voditeljka.

Foto: Instagram.com/nikolina_pisek

Nikolina je, inače, navela i zašto se neće preseliti u srpsku prestonicu, iako će ovde raditi.

Vidoju i meni Beograd je uvek bio u planu, ali naš životni cilj bio je preseljenje u Zagreb, gde smo gradili kuću i gde je Una išla u školu. To je bila zajednička odluka, nisam je donela sama, a i Vidoje je bio u postupku dobijanja hrvatskog državljanstva - navodi ona.
Pristupili smo tome s velikom ozbiljnošću, i za mene povratka u Beograd nema, jer je moje dete upravo krenulo u drugi razred. Ne bih da dovodim ćerku u opasnost u blizini dede pomračenog uma - dodala je bila Nikolina.

Foto: Instagram.com

Autor: Pink.rs