AKTUELNO

Otvorio dušu za Pink.rs

Pevač Petar Mitić juče je u jednom prestoničkom restoranu organizovao proslavu povodom rođenja blizanaca, Vuk i Vojin. Podsetimo, njegova supruga Ivana Pavković i on već imaju starijeg sina Vujadina. Na proslavu je stigao i pevač Dejan Matić, koji je dao izjavu za medije.

Foto: TV Pink Printscreen

- Šta si poželeo Ivani i Petru?

Pa, bolji roditelji ne mogu biti, što se tiče ljudskih kvaliteta. Nismo se još videli da se iščestitamo. Šta poželeti... Još dve devojčice... Kad je krenulo sa blizancima, nek nastavi. Verovatno ću se latiti mikrofona - istakao je Dejan.

- Biće i cepanje majice...

Sve su već prošli, oni već imaju sina Vujadina, sve ide svojim tokom. Repriza, ali dupla - dodao je Matić.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

- Da li se sećaš svoje proslave, kad si ti postao otac?

Davno beše prvi put, pre 10 godina... Nekako je bio 17. decembar, kad je bilo snimanje, radilo se mnogo, sve mi se nekako desilo, tek posle kad sam otišao da ih vidim, tek sam postao svestan šta se ustvari desilo... Nisam bio svestan... Moja porodica živi u Austriji, supruga se porodila gore, a ja sam bio, čekao, čekao, nije hteo da izađe dok tata ne ode na posao. Tad kad sam otišao na posao, tad se porodila supruga. Tad nisam imao nastup, ali jesam kad se Konstantin rodio, tad je bila prva pesma posvećana njima, "Ona je moja, samo moja". Ceo klub sam obavestio o lepim vestima. Došla su još dva šlepera pića, jer je sve nestalo, ljudi su slavili kao da se njima desilo - otkrio je pevač.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N. / M. P.

#Dejan Matić