AKTUELNO

Posle pet spektakularnih sezona i kratke pauze koja je usledila, najgledanije i omiljeno muzičko takmičenje balkanske TV publike, "Pinkove zvezdice", vraća se na male ekrane!

Nova, šesta po redu sezona, uskoro kreće sa emitovanjem na TV Pink, a regionalna javnost uveliko spekuliše ko će činiti stručni žiri ovog takmičenja. U čuvenim crvenim stolicama uvek su se nalazile stručne, eminentne ličnosti i najveće zvezde domaće pop muzike, a tako će biti i u novoj, šestoj sezoni.
Kako Pink.rs ekskluzivno saznaje, prva članica žirija čije je učešće u novoj sezoni "Pinkovih zvezdica" definitivno potvrđeno jeste kantautorka Leontina Vukomanović!

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Leontina je žirirala od samog početka "Pinkovih zvezdica", a iza sebe ima impozantno muzičko, kao i pedagoško iskustvo - brojne svoje, ali i hitove koje je napisala za kolege, nagrade i priznanja, a budući da godinama unazad vodi najuspešniji dečijih hor na ovim prostorima - "Čaroliju", nema sumnje da će iskreno i profesionalno bodriti i novu talentovanu generaciju mališana, koji će svoje prve muzičke korake načiniti baš na velelepnoj Pinkovoj sceni.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Autor: D.T.

#Pinkove zvezdice