AKTUELNO

Ovo je tajna savršenog zdravlja našeg proslavljenog sportiste!

Davor Štefanek, olimpijski šampion u rvanju, razgovarao je sa ekipom "Premijere" uoči svetskog prvenstva u rvanju za seniore, koje će se uskoro održati u Beogradu, tačnije od 10 do 18. septembra. Pre nekoliko dana posetio je Rea mediku, gde se odlučio da oproba EMsculpt lasere kako bi svoju liniju doveo do savrsenstva.

Danas sam došao na tretman, na oporavak, jer sam umoran, a ta mašina, EMsculpt mi odgovara, odlična je, nije ništa bolno i jako sam zadovoljan uslovima u Rea medici i doktorkom Kristinom Davidović - otkrio je Davor svoje pozitivne utiske o popularnoj beogradskoj klinici.

Foto: Pink.rs

Ovo je Štefanekova tajna!

Emsculpt Neo laser predstavlja neinvazivni tretman koji pomaže u izgradnji i oblikovanju mišića, dok istovremeno sagoreva masnoće. Tretman sa ovakvim načinom sagorevanja masnoća predstavlja veoma popularnu alternativu hirurških zahvata istih ciljeva. Preporuka je da ciklus tretiranja jedne regije obuhvati 4 tretmana, koji se rade na 5-10 dana. Nakon 4 tretmana sledi 4 nedelje odmora, tako da se za godinu dana mogu uspešno i sa maksimalnim učinkom tretirati čak 4 različite regije na telu

Davor će pripremati neke od najvećih imena borilačkih veština, za svetsko prvenstvo, u prestonici rvanja, Beogradu, pa tim povodom kaže:

Foto: Pink.rs

To je najveće dešavanje u poslednjoj deceniji, u Srbiji i biće izvanrednih boraca i ovom prilikom bih želeo da najavim Lerinca Tamaša, olimpijskog prvaka iz Mađarske i Lopeza, četvorostrukog olimpijskog pobednika, petostruki prvak sveta, doći će ovde.

Foto: TV Pink Printscreen/Pink.rs

Kada se osvrnemo na Davorov privatni život, 2016. godina je posebno značajna za njega, jer je nakon velikog plasmana zaprosio svoju devojku.

Da, staću na ludi kamen, bili ste svedoci ovome svemu i zato sam bio tako i nervozan. Ja sam morao da kleknem ispred nje, jako je volim, zove se Dolores, zajedno smo šest meseci i ona mi je pružila svu podršku i tokom priprema - govorio je tada Davor, a sada kaže da mu se život potpuno promenio:

Foto: Pink.rs

Moj život se pre svega promenio jer sam se oženio, pa sam posle toga dobio dete, od zlata je sve krenulo, nakon toga, sledeće godine, postajem predsednik Spotskog saveza Srbije i doneo sam medalju. Pre svega sam ostavio rvanje, da bih više bio kod kuće. Posao mi je u Beogradu a živim u Subotici, jer ona neće da se preseli za Beograd, mada se za porodicu uvek ima vremena, ona je na prvom mestu i pre svega - zaključuje Stefanek.

Svetskog šampiona smo ostavili da se vrati pripremama boraca za svetsko prvenstvo, koje će započeti već desetog septembra.

Foto: TV Pink Printscreen/Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Davor Štefanek

#Premijera