AKTUELNO

Blista od sreće!

U svim domaćim medijima osvanula je vest da je Stefan Djurić Rasta našao novu devojku, ali on ipak ne želi da eksponira svoju vezu, iako zbog nje ima osmeh na licu. U pitanju je Marija Balaban, a novinari su ga na snimanju novog spota upitali gde mu je devojka.

Partnerka je po gradu, nije došla na snimanje, ima obaveze ali ćemo se videti kasnije!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Rasta se na kratko našao u dresu reprezentacije, da bi snimio spot za pesmu posvećenu Orlovima.

Nisam se do sada uključivao u bilo kakva sportska dešavanja ali svi znaju da volim sport i veliki sam patriota, a prilika se poklopila - objasnio je Stefan u "Premijeri".

Primetno je da je Stefan u sve boljoj formi, a ekipu "Premijere" interesovalo je da li je razlog ljubav ili sport.

Pomogle su mi sportske aktivnosti, imam svoju rutinu, nakon izlaska iz zatvora mi je trebalo vremena da se vratim - odgovorio je na nedoumice, a potom je priznao da li mu je ljubav pomogla da dotera kilažu.

Foto: TV Pink Printscreen/Pink.rs

Verovatno je i to mada od ljubavi se ne mršavi, mogu da jedem Mekdonalds i da budem zaljubljen, pa će ipak Mek morati da bude isključen.

Na pitanje o naslednici Tari i da li bi je podržao ukoliko bi odlučila da se bavi istim poslom kao njeni otac i majka, on kaže:

Ovaj naš posao je mnogo težak, pogotovo za žene. Ranije to nisam shvatao, ali naravno da bih je podržao i to svim silama, ako je to njen put. Nisam prihvatao ni da je muzikalna, ali ima neverovatan sluh.

Foto: TV Pink Printscreen/Pink.rs

Foto: TV Pink Printscreen/Pink.rs

Upitan da prokomentariše kako funkcioniše sa ćerkom i njenom majkom Anom Nikolić i jesu li bliski, on je imao da kaže sledeće:

Mi smo jako vezani i ja nemam bebisiterku, sam sam i posvećen njoj, ide svuda sa mnom i super funkcionišemo.

Rasta je takođe najavio novi projekat, koji će biti nova himna našim sportistima u Kataru.

Autor: Pink.rs