AKTUELNO

Legendarni fudbaler Gabrijel Batistuta ovih dana boravi u Beogradu u koju je stigao kako bi snimio promotivni spot za poznati lanac sportskih kladionica, čiji je postao brend ambasador - tim povodom družio se sa predstavnicima srpskih medija danas, na konferenciji.

Njega su paparaci juče uslikali sa Acom Lukasom i bivšim učesnikom "Zadruge" Markom Janjuševićem Janjušem, sa kojima će učestvovati na snimanju spota, a na konferenciji za medije objavljeno je da će svoju ulogu u promotivnom spotu imati i TV lice Pinka, Jovana Jeremić! Na pitanje da li ga je Lukas upoznao sa Cecom Ražnatović, Batistuta je rekao:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Nisam upoznao Cecu, nažalost. Ali ono što mi se najviše sviđa u Beogradu jesu ljudi - priznao je fudbaler iz Argentine, koji je otkrio da ne vozi skupocene četvorotočkaše, iako su oni najčešća strast fudbalera.

- Ne vozim, ja živim i radim na selu. Tamo imam jedan pikap, ali ne znam koje je marke - kroz smeh je ovo izgovorio legendarni Batistuta.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Na pitanje koji je, prema njegovom mišljenju, najbolji fudbaler u vreme dok je on aktivno igrao, a koji sada, Batistuta je za Pink.rs rekao:

Za mene je najbolji fudbaler svih vremena Dušan Vlahović i drago mi je što ga porede sa mnom - priznao je fudbaler koji, kako kaže, još uvek nije stigao da iskusi čari beogradskog noćnog života.
Nisam stigao još uvek zbog obaveza, ali večeras imam plan. Večeras izlazim, da li će biti neka kafana ili klub, videćemo - rekao je on za Pink.rs.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: N. Brajović, D.T.

#Gabrijel Batistuta