AKTUELNO

Uprkos početnim, ne tako sjajnim prognozama, modna kreatorka Verica Rakočević i njen 35 godina mlađi suprug Veljko Kuzmančević dokazali su da ljubav ne zna za godine, te i danas sigurno koračaju jedno kraj drugog.

U poslednje vreme spekulisalo se da se rastaju, nedavno su ušli u desetu godinu svoje ljubavne romanse.

- Vreme definitivno leti, ali mi se ipak čini da smo juče bili na Zlatiboru gde je sve počelo. Moram da priznam da me je Veljko naučio da uživam u sitnicama i da ako nešto ne ide, samo pustim jer za sve postoji pravo vreme - poručila je dizajnerka.

Foto: Instagram.com/kuzmancevicv

Uprkos bogatom životnom i profesionalno iskustvu Verica priznaje da je tuđi postupci i reči izbace iz koloseka i često izenade.

Za sebe često kažem da sam romantična starica, da se ne uklapam u savremeni koncept života, po kojem je sve dozvoljeno. Još može da me šokira sve što iskače iz mog poimanja moralnih načela i vrednosti. Veljko i ja smo vremenom smanjili krug prijatelja, malo je onih koji nam dolaze u kuću. Učaurili smo se i uživamo daleko od svega. Kod mene je ta potreba došla u zrelim godinama, dok je kod njega tako oduvek. Pored njega sam naučila da sve što me uznemirava sklonim od sebe, a samim tim i da širim vidike - objasnila je Verica.

Foto: NKostić

Sjajno se uklopila u moj stil života. Mislim da ne postoji stvar na svetu koju joj mogu preložiti, a da ona ne kaže "ajde". To je jedna od genijalnijih osobina koje volim kod nje i razlog zbog koga je naš odnos takav kakav jeste. Na motoru smo prokrstarili pola Evrope, godinama na letovanje idemo kamperom. Možda je sada vreme da poletimo, razmišljam o nekom motornom zmaju - istakao je Veljko, na šta mu je Verica sa osmehom odbrusila: - E, na to ćeš ići sam!

Autor: Pink.rs

#Veljko Kuzmančević

#Verica Rakočević